Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Inception c. film által...

Inception c. film által felvázolt álom az álomban lehetséges?

Figyelt kérdés
Most láttam egy órája az Inceptiont és nagyon megfogott a kérdés hogy ha álmodunk, akkor abban miért ne lehetne még egy álom, hisz azt is csak álmodjuk az alap álomban és még ha azon belül is "álmodnánk" végülis szintúgy része csak egyre mélyebbre és mélyebbre mennénk...

2013. szept. 29. 01:11
 1/4 anonim válasza:
nekem már többszőr volt ien , álomban álmom , de csak idáig jutottam el :D mélyebbre nem .szal álodtam majd felkeltem , de igazábol álmodtam h felkeltem :D majd picit később tényleg felkeltem , kicsit fura de valóságos
2013. szept. 29. 01:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Velem is történt ilyen, úgyhogy létezik az álom az álomban levő dolog. Ilyenkor hiába kelnék fel, de túl fáradt vagyok hozzá.
2013. szept. 29. 05:22
 3/4 Laylah ***** válasza:
Igen, létezik, de én is csak a második szintig jutottam el. Nem tudom, hogy lehetséges-e mélyebbre menni, valószínűleg igen, de elég bonyolult lehet.
2013. szept. 29. 16:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Bármi lehetséges, az univerzum ki van nyitva.

Csak ti vagytok lezárva.

(és én közöttetek élek)

2013. okt. 3. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!