Tudatos álmodás? Hogyan?
Gyakorolni kel, megvan az is hogy hogyan csak már nem tudom.
A tv be is ment egyszer
Én leírom neked rendesen hogy kell, fontos, hogy legyen egy akcióterved( hogy mit akarsz csinálni a tudatos álomban) pl: szexelni... Stb.
A másik, hogy végezz valóságtesztet napközben, én sokfajta valóságtesztet kipróbáltam már egyik se működött:
Raduga szerint közelebbről vegyél szemügyre egy tárgyat és tanulmányozd részletesen kb 10 másodpercig, ha ezt álmodban csinálod rá fogsz jönni hogy álmodol.( én bevallom ezt még nem próbáltam ki)
A másik, hogy írj álomnaplót, ez azért fontos, hogy felismerd az álmaidat, ez nagyon fontos. Ébredésnél mindig idézd fel az álmaid, írd le, olvasgasd stb.
Ha rájössz az álom közben, hogy álmodol ne izgasd fel magad, mert attól felébredhetsz. Ne nagyon beszélj magadban mert az lerövidíti a tudatosság hosszát.
Ha látod, hogy kezd az álom minősége, felbontása, realizmusa csökkenni, akkor dörzsöld össze a kezeidet így meghossszabíthatod a tudatosságot, tartsd magad az akciótervedhez. Ébredésnél mindig végezz valóságtesztet, mert vannak hamis ébredések is, amikor azt álmodod, hogy felébredsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!