Egy ideje megálmodok dolgokat, miért?
Figyelt kérdés
kb 3 héttel ezelőtt meditáltam néhányszor (vagyis megpróbáltam de nem nagyon ment) de azóta nem igazán. abban az időben szinte minden második nap megálmodtam valamit, mostanában már ritkábban. volt hogy már másnap teljesült a dolog, máskor csak egy hét múlva. ien pl: ülök az autóba és be vagyok kötve és valmi kicsi dologggal sz@rakodok./ az autóban nem szoktam magam bekötni csak ha olyan helyen megyünk. az a kis izé később kiderült egy újonnan vett fülhalgató mert a másikat elhagytam, és azt hittem a mamámhoz megyünk, de nem mert egyfürdőbe mentünk csak azon az úton amerre mamámhoz szoktunk menni. mondtam is anyának ogy mostanában ilyeneket megálmodok de erre azt mondta hogy csak déja vu. én mondtam hogy nem, mert tisztán emlékszem hogy ezeket megálmodtam, de nem hitte el. de mndig csak ilyen kisebb horderejű dolgok, pl hogy a matek feladatban 6ot fogok írni a padtársam meg 8at. és még arra is emlékeztem hogy a matek könyvben színes körök vannak. mit gondoltok?2012. márc. 31. 23:28
1/2 anonim válasza:
Különleges képeségekkel rendelkezel.
2/2 anonim válasza:
Én álmomban képeket látok, aztán látom a valóságban is. De valahogy mostanában nem. Na mindegy, szerintem ezzel nincs semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!