Sokszor megálmodok dolgokat, szerintetek ez bekövetkezhet?
sokszor egyszerű és jelentéktelen dolgok, de néha nagyon fontosak. ma eszembe jutott hogy még régebben mit álmodtam, ami az volt, hogy egy buszos utazáson veszek részt, ami ülföldre megy, de lerobban a busz, vagy valamiért meg kell állnunk, ami éjszakáig is elhúzódik, ezért egy közeli szállóhelyen alszunk és összeismerkedek egy fiúval akivel szerelmesek leszünk egymásba és amikor szólnak nekem hogy indul a busz nem akarunk elválni egymástól aztán mondja hogy neki is mennie kell és én meg kérdezem hogy vajon mégis hová és mondja hogy indul a busza és kiderül hogy velem utazik csak egy másik buszban (mert két busz viszi a gyerekeket külföldre) és mondja hogy ő a másik busszal megy tovább és tökre örülünk hogy egy helyre megyünk vagyis egy étig együtt lehetünk csak eddig nem tudtuk mert külön buszba utaztunk.
jövőhéten buszos úttal megyek svájcba. szerintetek beválik? :P
amúgy kezd kicsit izgalmassá, érdekessé válni az életem, olyan mintha afféle "kiválasztott" lennék az univerzum számára. ami csak úgy átfut az agyamon hogy hát jó lenne vagy csak átfut az agyamon egy gondolat, az másnapra be is következik (pl gondolok egy nap arra hogy hú de rég láttam XY-t és másnap találkozok vele véletlen a buszon, meg vásárolok a boltban és olyan kekszet keresek ami abarátnőmnek volt és nem találom és pont jön szembe velem a barátnőm anyukája akitől meg tudom kérdezni melyik keksz az, meg még nagyon nagyon nagyon sok minden van), meg nagyon gyakran álmodok meg dolgokat..
na de szerintetek megtörténhet az álmom? és PONT mostanába jutott eszembe..
Nem szeretnélek lelombozni... De a felsorolt dolgok véletlenszerűen is bekövetkezhetnek. Olvastam erről egy nagyon jó könyvet (Martin Plimmer - Brian King: A véletlen játékai). Megmagyarázza a kiválasztottságérzés illúziója mögötti matematikát laikusok számára is jól érthetően.
Ha teheted olvasd el, tele van érdekes dolgokkal. Persze van benne száraz tény is, de a nagy része inkább csak szórakoztató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!