Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mitöl van az, hogy megálmodok...

Mitöl van az, hogy megálmodok dolgokat elöre?

Figyelt kérdés
Amugy egészen rég óta van ez nálam.Megálmodom és utána bevalósul!De nem ilyen apró dolgokra gondoljatok!Ven ez mással is ,hogy megálmodja ,hogy mi fog történi?Pl:olyat hogy a sogornömet láttam álmomban esküvöi ruhában nagy hassal(ezt jó pár éve álmodtam,akkor vált el a férjétöl),és rá nem sokára férjhez ment ,de akkor már kismama volt.Akkor megálmodtam azt is hogy lesz pénzünk az összeget is de most nem irnám ide le (a férjem szerezte ugy),és rá két hétre lett is ugy ahogy megálmodtam!Meg álmodtam azt is ,hogy lesz még egy lányom,rá nem sokára terhes lettem lett még egy lányom!Megálmodtam azt is hogy eladjuk a lakásunkat(holott akkor vettük eszünk ágágban sem volt eladni),és rá egy évre elkellett adnunk,nem irom le miért.Akkor rengeteg mást is megálmodtam elöre.Ez mitöl van?
2009. jan. 11. 15:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is ilyenek az álmaim, szerintem ez adomány, és vagy valami feladatod van vele (vagy lesz később), vagy segítségként kaptad, hogy felkészülj dolgokra, és esetleg nehezebb dolgok esetén ne omolj össze. De az is lehet, hogy mindkettő. És az is lehet, hogy hosszabb távon valami egészen más. Biztos van, vagy itt a fórumozók között lesz, aki ezért hülyének néz, meg hitetlenkedik. Ilyenekkel ne foglalkozz, ha jön olyan hozzászólás, bizonyítani nekik úgyse tudsz, ezt az adományt nem azért kaptad.

Nem tudom, volt-e már olyan, amit megálmodtál előre, és azt is, hogy sokat kell a bekövetkezésére várni, és hogy tudod, hogy most épp a nagy várakozás szakaszában vagy, tudod, hogy bekövetkezik, ha még nem, készülj fel, hogy ilyen is lehet, ha már volt ilyen, gondolom, tudod, milyen ilyenkor várni, én most pont egy ilyenben vagyok.

2009. jan. 11. 15:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Miután a jóslás/jósálmok/idősíkok/stb. elméleti hátteréről bizonyosat még egyelőre nem tudunk, csak elmélet van kismillió, ezért a kérdésedre, hogy "miért" van, nem igazán lehet többet válaszolni azon túl, hogy ezek szerint érzékeny vagy az ilyesmikre. Esetleg érdemes lenne megpróbálkoznod azzal is, hogy időnként, ha van mondjuk úgy egy fél órád szabadon, amikor igazából semmi különösebben sürgető dolgod nincs, és magadban tudsz maradni egy kicsit, akkor meditálsz egyet. Nem kell semmi konkrét cél, csak lazulj el, mélyedj magadba, és figyeld meg, hogy mi minden merül fel benned. Lehet, hogy így is megtudsz majd előre ezt-azt, és/vagy tovább tökéletesedik az érzékenységed.

Érdemes lehet esetleg elmélyedned az ilyesmikben egy kicsit. Agykontroll, meditáció, hipnózis... lehet, még sokkal többre is vagy képes, mint gondolnád.

2009. jan. 11. 15:26
 3/11 A kérdező kommentje:
De hogy lehet megálmodni dolgokat(olyat is ami nem veled kapcsolatos pl).?Akkor a sorsomat nem én irányitom?
2009. jan. 11. 15:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én az ilyen álmokból többfélét fedeztem fel magamat nézve, ezek közül a legjellemzőbbek, amiket kategorizálni is tudok:

- egyszerű jós-álmok

- figyelmeztető álmok

Ezek közül az előbbi megtörténik majd, előbb-utóbb, valamiért tudsz róla, ennek több oka lehet, az utóbbi pedig olyan, amire ha figyelsz majd a megtörténéskor, akkor változtathatsz, sőt, kell is, mert ezek általában azért jönnek elő (az én megfigyelésem alapján), hogy ha változtatsz, megelőzhetsz valami rosszat, kellemetlent.

Az, hogy mennyire irányíthatod az életed, ezektől függetlenül is bizonytalan dolog, hiszen ha azt vesszük, hogy gyakorlatilag függsz az időjárástól, a gazdagabbaktól, az állam vezetőitől, a bolti áraktól, a jövedelmedtől, és még sorolhatnám, akkor nem is olyan nagy a mozgástér irányításban.

2009. jan. 11. 17:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem is vqannak ilyen álmaim.Egyik az volt hogy azt álmodtam hogy az egyik barátnőm meghal.Másnap hivogattam telefonon mert megijedtem és az anyukája vette fel a telefont hogy korházban vagy agyhártya gyulladással és hogy nagyon beteg.Ha később vitték volna korházba már nem élne.Meg egyszer volt hogy azt álmodtam hogy a barátom anyukája meghalt és így is történt.Autobalesetben hal meg. :(
2009. jan. 11. 18:18
 6/11 A kérdező kommentje:
És szerintetek ,hogy lehet olyat megálmodni(nem kis dolgokra értem)ami utána megtörénik?Hisz elvileg nem tudjuk!
2009. jan. 11. 18:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd a Nagyfőnököt. Szerintem feladatod van ezzel, és azért kaptad. De én nem tudom neked megmondani, hogy mi.

Pontosan így vagyok én is, megálmodok olyan dolgokat, amikről korábban nem is hallottam (tehát nem tudhatok róla, nincs, ami befolyásoljon), és aminek a megvalósulásához nincs befolyásom (vagyis nem is idézhetem elő, miután megálmodtam). Próbálj magad rájönni, mi lehet a feladatod ezzel, mert ok nélkül nem kapunk semmit. A talentumokat nem elásni kell, hanem kamatoztatni, de hogy azt hogyan csinálod, az már a te döntésed.

2009. jan. 11. 18:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézlek hülyének,már egyszer válaszoltam hasonló kérdésre,és akkor is leírtam,hogy velem is elő szokott fordulni ilyesmi,és a családom már komolyan vesz.Azt mondják,hogy minden emberben van valami megérzés féle,de ezt a fejlettebb kulturákban elnyomják,mert nem hisznek benne,más dolgokat tartanak értékesnek.Míg az alacsonyabb műveltségű kultúrában hasznosítják ezeket az érzékeléseket.A multkor láttam egy érdekes dok.filmet erről.Tényleg érdemes lenne fejlesztened valahogy ezt a képességed!
2009. jan. 12. 11:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is megálmodom mindenfélét.Kis dolgokat is,de halál eseteket is.De én általában mással álmodom meg,nem azzal,akivel megtörténik!
2010. aug. 12. 14:14
 10/11 anonim válasza:
Régen kisebb koromban nekem is volt. De most, hogy nagyobb lettem elmúlt. És régen folyamatosan álmodtam, egy csomó olyat, ami teljesült.. nem badarságokat. Most meg semmit. Feketeség van. Semmi. Lehet azért, mert gondolkozva alszok el? Nem álmodhatok azért semmit, mert hogy ne történne velem egy nap semmi..Hiszen minden nap történik valami, elvégre iskolába járok. Vissza akarom nyerni, és ha tehetném megerősíteném.. De nem tudom, hogy. Ha tud valaki, segítsen. Kérem...
2012. márc. 11. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!