Mitöl van az, hogy megálmodok dolgokat elöre?
Nekem is ilyenek az álmaim, szerintem ez adomány, és vagy valami feladatod van vele (vagy lesz később), vagy segítségként kaptad, hogy felkészülj dolgokra, és esetleg nehezebb dolgok esetén ne omolj össze. De az is lehet, hogy mindkettő. És az is lehet, hogy hosszabb távon valami egészen más. Biztos van, vagy itt a fórumozók között lesz, aki ezért hülyének néz, meg hitetlenkedik. Ilyenekkel ne foglalkozz, ha jön olyan hozzászólás, bizonyítani nekik úgyse tudsz, ezt az adományt nem azért kaptad.
Nem tudom, volt-e már olyan, amit megálmodtál előre, és azt is, hogy sokat kell a bekövetkezésére várni, és hogy tudod, hogy most épp a nagy várakozás szakaszában vagy, tudod, hogy bekövetkezik, ha még nem, készülj fel, hogy ilyen is lehet, ha már volt ilyen, gondolom, tudod, milyen ilyenkor várni, én most pont egy ilyenben vagyok.
Miután a jóslás/jósálmok/idősíkok/stb. elméleti hátteréről bizonyosat még egyelőre nem tudunk, csak elmélet van kismillió, ezért a kérdésedre, hogy "miért" van, nem igazán lehet többet válaszolni azon túl, hogy ezek szerint érzékeny vagy az ilyesmikre. Esetleg érdemes lenne megpróbálkoznod azzal is, hogy időnként, ha van mondjuk úgy egy fél órád szabadon, amikor igazából semmi különösebben sürgető dolgod nincs, és magadban tudsz maradni egy kicsit, akkor meditálsz egyet. Nem kell semmi konkrét cél, csak lazulj el, mélyedj magadba, és figyeld meg, hogy mi minden merül fel benned. Lehet, hogy így is megtudsz majd előre ezt-azt, és/vagy tovább tökéletesedik az érzékenységed.
Érdemes lehet esetleg elmélyedned az ilyesmikben egy kicsit. Agykontroll, meditáció, hipnózis... lehet, még sokkal többre is vagy képes, mint gondolnád.
Én az ilyen álmokból többfélét fedeztem fel magamat nézve, ezek közül a legjellemzőbbek, amiket kategorizálni is tudok:
- egyszerű jós-álmok
- figyelmeztető álmok
Ezek közül az előbbi megtörténik majd, előbb-utóbb, valamiért tudsz róla, ennek több oka lehet, az utóbbi pedig olyan, amire ha figyelsz majd a megtörténéskor, akkor változtathatsz, sőt, kell is, mert ezek általában azért jönnek elő (az én megfigyelésem alapján), hogy ha változtatsz, megelőzhetsz valami rosszat, kellemetlent.
Az, hogy mennyire irányíthatod az életed, ezektől függetlenül is bizonytalan dolog, hiszen ha azt vesszük, hogy gyakorlatilag függsz az időjárástól, a gazdagabbaktól, az állam vezetőitől, a bolti áraktól, a jövedelmedtől, és még sorolhatnám, akkor nem is olyan nagy a mozgástér irányításban.
Kérdezd a Nagyfőnököt. Szerintem feladatod van ezzel, és azért kaptad. De én nem tudom neked megmondani, hogy mi.
Pontosan így vagyok én is, megálmodok olyan dolgokat, amikről korábban nem is hallottam (tehát nem tudhatok róla, nincs, ami befolyásoljon), és aminek a megvalósulásához nincs befolyásom (vagyis nem is idézhetem elő, miután megálmodtam). Próbálj magad rájönni, mi lehet a feladatod ezzel, mert ok nélkül nem kapunk semmit. A talentumokat nem elásni kell, hanem kamatoztatni, de hogy azt hogyan csinálod, az már a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!