Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mitöl van az, hogy megálmodok...

Mitöl van az, hogy megálmodok dolgokat elöre?

Figyelt kérdés
Amugy egészen rég óta van ez nálam.Megálmodom és utána bevalósul!De nem ilyen apró dolgokra gondoljatok!Ven ez mással is ,hogy megálmodja ,hogy mi fog történi?Pl:olyat hogy a sogornömet láttam álmomban esküvöi ruhában nagy hassal(ezt jó pár éve álmodtam,akkor vált el a férjétöl),és rá nem sokára férjhez ment ,de akkor már kismama volt.Akkor megálmodtam azt is hogy lesz pénzünk az összeget is de most nem irnám ide le (a férjem szerezte ugy),és rá két hétre lett is ugy ahogy megálmodtam!Meg álmodtam azt is ,hogy lesz még egy lányom,rá nem sokára terhes lettem lett még egy lányom!Megálmodtam azt is hogy eladjuk a lakásunkat(holott akkor vettük eszünk ágágban sem volt eladni),és rá egy évre elkellett adnunk,nem irom le miért.Akkor rengeteg mást is megálmodtam elöre.Ez mitöl van?
2009. jan. 11. 15:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én egy személyről álmodtam 3 egymást követő éjszaka,akivel pont az nap amikor rám írt akkor volt egy hónapja hogy utoljára beszéltünk..szóval nem konkrét dolgokat álmodok meg ..vagy például egyszer álmomban tűzről álmodtam és másnap irodalom órán a tanár a a tűzről beszélt.... ezek jelentenek vmit..aki ért hozzá az válaszolna nekem? Megköszönném !
2012. júl. 24. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!