Miért van az, hogy néha előre "megálmodom" a dolgokat? NEM KAMU!
Néha van visszatérő álmom, amikre nem emlékszem miután felébredtem, csak tudom, hogy már álmodtam ugyan ezt egyszer vagy többször. Ezek akár évek kihagyásával is újra előjönnek. Egyszer például ültem az osztályteremben, és belépett a terembe a két legjobb barátnőm, és köszöntek nekem. És nekem eszembe jutott, hogy ezt már álmodtam, nem is egyszer, de még akkor, amikor nem is ismertem őket. Illetve sokat álmodtam egy kislányról, és a valóságban az a kislány a féltestvérem lett, de csak akkor jutott eszembe hogy álmodtam már vele, amikor megláttam. És még egy csomó ilyen dolog volt. Ez mitől lehet? El lehet valahogy érni, hogy az ilyen álmokat ne felejtsem el, hanem mindig tudjam, hogy melyik álmom visszatérő, azaz nagy eséllyel be fog következni?
A komolytalan válaszadók kérem kíméljenek.
Látod a jövőt, ilyen egyszerű :)
Írj álomnaplót.
Szerintem KAMU! naponta 2-3 ember is ki irja hogy ő megálmodja a jövőt ha ennyien lennétek akkor minden 2. ember jővőbe lát?
De'ja vu amit te érzel ami mnden emberben ott van csak annyira akarod hogy kitünj az emberek közül hogy azthiszed te más vagy hogy meglátod a jövőt de hidd el ugyan olyan vagy mint mi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!