Wild közben alvásparalízis?
Amikor utánnanézten a wild teknikának, láttam egy képet a fázisairól. A tudatos álom előtt közvetlenül volt egy alvásparalízis rész, amitől megijedtem. Mennyire lesz ez érzékelhető számomra, ha kb. 4 órányi Rage* játék után állok neki a technikának ? Valószínüleg aki teljesen nyugodt, az nem érzékeli ezt a részt, de nekem még sosem volt tudatos álmom, tehát izgatott vagyok, +a játék. Még sosem olvastam arról, hogy milyen hatással vannak ezek a játékok az álmaimra, de nem hinném hogy nem fognak megjelenni bennük.
*Rage: ronda mutánsokkal teli FPS játék.
1: bocsi, nem olvastam át mégegyszer hogy mit írtam. Igazól arra lettem volnak kíváncsi, hogy az alvásparalízist mennyire sújosbítja. Nekem még sosem volt, ezért nem tudom hogy pontosan milyen, de mivel rengeteget olvastam róla, így nagyjából ismerem a jelenséget, és remélem hogy nem lenne olyan borzasztó, ha belefutnék
2: BF3-at vittem egy darabíg, de szerintem unalmas, folyton csak lőd ezt meg azt... semmi változatosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!