Hogyan csináljam, hogy ne álmodjak rosszat? És ne legyen alvási paralízis?
Tippeket,trükköket nem tudtok?
Idáig annyit tudtam összekaparni,hogy nem szabad a háton feküdni,fejjel felfelé,nem szabad estére cukrosat enni,és 2 órával előtte semmit
Köszi!
És még van valami olyan,amit NE tegyek?
Már du.6 után ne egyél. És amúgy is csak könnyen emészthető dolgokat. Legyen jó meleg a pizsamád, vagy amiben alszol, lehet melegítőben is aludni, vagy nagyon jól betakarózni, hogy ne fázzál. A párnád ne legyen magas. Csak annyi legyen a párna, hogy a fejed alatt, tehát ne a vállad alatt legyen.
Legyen friss levegő, mert ha nincs elegendő oxigén, akkor fulladást kezdesz álmodni, kapkodod a levegőt, ebből lehet a gond.
Én azt figyeltem meg, ha húst eszek estére (pl. májat) akkor gyakori, hogy rosszat álmodom. Szerencsére összességében ritkán fordul elő. Érdemes még elolvasni a Lelki immunológia c. írást, mely az okkult, ezoterikus gyakorlatok negatív hatásait tárgyalja. Esetleg az is kiválthatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!