Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogyan csináljam, hogy ne...

Hogyan csináljam, hogy ne álmodjak rosszat? És ne legyen alvási paralízis?

Figyelt kérdés

Tippeket,trükköket nem tudtok?

Idáig annyit tudtam összekaparni,hogy nem szabad a háton feküdni,fejjel felfelé,nem szabad estére cukrosat enni,és 2 órával előtte semmit

2012. jún. 13. 19:56
 1/9 hunbula ***** válasza:
Avonnak van ilyen nyugodt alvást elősegítő spraye, aromaterápiás krémje, ezek nekem beváltak. De tulajdonképpen bármi jó lehet amiben levendula van. Lehet kapni teában is levendulásat, szerintem próbáld ki. Direkt nyugtató tea, nem koffeines. Egyébiránt ne csak az alvás előtti pár órára koncentrálj, mert az egész napod meghatározza, hogyan fogsz aludni. Napközben találj néhány percet, egy nyugalmas negyedórát, ami alatt relaxálsz, vagy valami olyat csinálsz, ami megnyugtat. Eddz, sportolj, mozogj.
2012. jún. 13. 20:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Rakj levendulapárnácskát a fejed közelébe, az segíti a nyugodt alvást, illetve ha hiszel az ilyesmiben akkor egy nagyobbacska ametisztet a párnád alá. Ha nem hiszel benne is odarakhatod mert nem hit kérdése, de az sem jó ha hülyének érzed magad miatta.
2012. jún. 13. 20:11
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

És még van valami olyan,amit NE tegyek?

2012. jún. 13. 20:29
 4/9 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben vagyok.
2012. jún. 13. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Már du.6 után ne egyél. És amúgy is csak könnyen emészthető dolgokat. Legyen jó meleg a pizsamád, vagy amiben alszol, lehet melegítőben is aludni, vagy nagyon jól betakarózni, hogy ne fázzál. A párnád ne legyen magas. Csak annyi legyen a párna, hogy a fejed alatt, tehát ne a vállad alatt legyen.

Legyen friss levegő, mert ha nincs elegendő oxigén, akkor fulladást kezdesz álmodni, kapkodod a levegőt, ebből lehet a gond.

2012. jún. 13. 23:56
 6/9 anonim ***** válasza:
nem tom ki menyire hiszik benne, nekem van ágyam felett a falon álomfogó és mióta megvan azóta nem álmodtam rosszat és ez komoly
2012. jún. 14. 00:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Én azt figyeltem meg, ha húst eszek estére (pl. májat) akkor gyakori, hogy rosszat álmodom. Szerencsére összességében ritkán fordul elő. Érdemes még elolvasni a Lelki immunológia c. írást, mely az okkult, ezoterikus gyakorlatok negatív hatásait tárgyalja. Esetleg az is kiválthatja.

[link]

2012. jún. 14. 17:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne törődj ijesztő dolgokkal. Ennyi.
2012. jún. 14. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Alvás közben úgynevezett légzésbénulás bejöhet, ezt hívják paralízisnek, úgy tudom. NEM KELL FÉLNI TŐLE, ÁRTALMATLAN dolog. Viszpont kellemetlen, sőt ijesztő. Elmagyarázom: Ha valami izgató dolgot álmodsz, előfordulhat, hogy emiatt gyorsan kapkodod a levegőt. Azt álmodod, hogy sok levegőt kell beszívnod, (pl. futsz) de valójában az ágyadban fekszel, és alszol. Így az oxigénszint megemelkedik a vérben, és azt a parancsot adja a tüdőnek, hogy nem kell több levegő. Így a tüdő nem tágul ki, azaz nem szív. Emiatt lehet azt érezni, vagy álmodni, hogy mindjárt megfulladsz. Érzed, hogy a tüdőd nem mozdul, "lebénul". De csak azt várja, hogy lejjebb essen az oxigán szint, ami néhány másodperc alatt megtörténik, és akkor a tüdő egyből megkapja a "lélegezni" parancsot. A parancsra egyből teleszívja magát levegővel. Mindez "magától" történik, semmit nem kell tenned. Amint beszívtad a levegőt,azt álmodod, hogy megmenekültél. De még valószínűbb, hogy fölébredsz, és örülsz, hogy csak álom volt.
2012. jún. 16. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!