Ezt minek vegyem?
Figyelt kérdés
Nos van egy fiú akit kedvelek de nem tudom, hogy ő is e engem de azt álmodtam valamelyik éjszaka,hogy az iskolámban csúnyán összevesztünk azon,hogy minden lány őt környékezi(mert elég helyes,és akkor már jártunk álmomban)és ezen összevesztünk és kimentem az udvarra amíg ő kiment a folyosóra mert mosdóban voltunk mert szóval éppen a superman ruháját segítettem le venni.és úgy gondoltam nem akarok mindenki előtt sírni kint az udvaron így kinyitottam azt az ajtót ami a folyosóra nyílik és ő ott ült a padokon két lány amikor könnyes szemmel néztem rám mosolygott és engedte,hogy a lányok fogdossák a karját2012. febr. 11. 17:37
1/6 A kérdező kommentje:
(itt folytatom) és berohantam a mosdóba amikor arcot mostam és a tükörben néztem magam majd elkezdtem babrálni a törlőkendő tartót amikor benyitott és mosolygott én pedig gúnyosan megkérdeztem mit nézel? és csak mosolygott akkor már felhajtottam a fejem és láttam még mindig mosolyog majd megfordult és elakart menni és én megfogtam a csuklóját majd a legszorosabban öleltem ahogy csak tudtam és ő is és nem kellett magyarázkodnia mert azzal az öleléssel elmondott mindent és elkezdtünk billegni úgy hogy a tükörben megbírtam magunkat nézni és könnybe lábat a szemem és azt mondtam neki:olyan bolond vagy de úgy szeretlek majd még szorosabban magához ölelt.ez mit jelent?
2012. febr. 11. 17:43
3/6 A kérdező kommentje:
bocsi de tömörebb választ kaphatnák? :)
2012. febr. 11. 18:23
4/6 anonim válasza:
1. kaphatnék- ez a helyes forma tudtommal
2. tömörebbet? Előttem szóló négy betűjét így tudom tömöríteni: jaj:D
5/6 A kérdező kommentje:
szarkazmus volt az első lájkoló fele.ha nem vetted volna észre -.-
2012. febr. 18. 17:52
6/6 beglerbég válasza:
Semmi cifra szimbolikát ne keresgélj benne. Az álmok az emlékek, tervek és a vágyak+félelmek kivetülései. (Persze ott van még a random hülyeség is: mikor romlott sportszelettel dobálja az ember a NASA kutatókat, de ez csak töltelék) :)
Minek vegyed? Már az elején megválaszoltad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!