Asztrológia. Mennyire vegyem ezt komolyan? Többi lent.
A barátom nővére asztrológiával foglalkozik. A születési dátumomból írt egy szép hosszú litániát, ami szerint nem fogom megtalálni a nagy Ő-t. Őszintén mondom, most van kapcsolatom, úgy érzem hogy nem ő az igazi, de kicsit meg vagyok ijedve, hogy egyedül élem le az életem.
Soha nem voltam olyan, aki azt vallja, hogy legyen férjem és gyerekek, inkább szeretnék elérni valami nagy dolgot a munkámban is, és azon van a hangsúly. De azért szeretném, ha lenne valaki, aki mellettem van és bízhatok benne.
Van akinek ez bejött, amit így jósoltak? Írjatok légyszi, megőrülök a tudattól, hogy vénlány maradok!!!
Hogy őszinte legyek én az ilyenekben nem hiszek, mikor így előre jósolják a jövőt, nekem még sosem jöttek be a dolgok, amiket így mondtak, igaz nekem tenyérből és tarotból jósoltak, de semmi nem volt igaz.
Inkább hiszek a különféle elemzésekben, amik a lehetőségeket mutatják meg, nem pedig konkrétan mondják azt, hogy ez és ez fog veled történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!