Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogy vegyem rá a férjemet...

Hogy vegyem rá a férjemet hogy közösüljön velem? Agykontroll? segít?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 19:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Rá kell venni? Az baj. Nem hiszem, hogy az agykontroll a megoldás, mégkevésbé az ezotéria. Talán puhatold ki nem kúr e félre vagy ilyesmi....
2010. nov. 25. 19:41
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
őőőőőő esélytelen... hacsak nem vagy valami jó nő. lehet hogy megunt, lehet hogy ronda vagy, lehet hogy krvához jár...
2010. nov. 25. 19:43
 3/13 anonim ***** válasza:
52%
Jó lenne ha valaki olyan írna aki ért az agykontrollhoz.
2010. nov. 25. 19:47
 4/13 anonim ***** válasza:
Szia ! Anyum elvégezte az agykontrollt. Szerintem nem rávenni kéne, hanem megkérdezni, miért nem kíván téged, beszélgettetek már erről egyáltalán? Lehet hogy meghíztál és nem tart vonzónak, lehet hogy fáradt a meló után,lehet hogy más valakije van... Nem hiszem hogy 19 éves fejjel ezt nekem kéne magyaráznom.
2010. nov. 25. 20:20
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy megoldás lenne az agykontroll...
2010. nov. 25. 21:01
 6/13 anonim ***** válasza:

A kérdésed arról szól, segít-e, az őszinte válasz: NEM.

Ha például a Silva féle agykontrollt veszed alapul, elég erősen akarnod, és akár a tőből levágott kisujjadat is visszanövesztheted szép lassan.

Nem én találom ki - az agykontroll tényleg ilyet állít.

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ne lenne pozitív hatása.

Itt utánanézhetsz miért: [link]

És tényleg, csak a tisztázás végett, az agykontroll nem = hipnózissal.

Nem azt állítja magáról, hogy bárkire is rákényszeríthetnéd az akaratod, hanem hogy öngyógyítást, mentális pucolást és koncentráció/memória javulást tudsz elérni.

Ezt pedig senki nem fogja tagadni, csak éppen indokolatlan a lehető legtermészetesebb, józan paraszti logikával is felfogható módszert (értsd, LAZÍTÁS), feldíszíteni vakító rizsázással.

Ez a terminológia úgy érzékeltethető legjobban, mintha el kéne döntened, mi egészségesebb a szervezetnek: egy forgalmi dugóban szitkozódni, miközben tőled egy méterre légkalapáccsal döngetik az aszfaltot, vagy otthon a kényelmes foteledben hátradőlni, és a kedvenc zenéd mellé kedvenc italt fogyasztani.

Ehhez nem kell agykontroll. Az csak a körítés, ami semmi érdemleges újdonságot nem fog neked mondani. Sok könyvet olvastam erről, egyetem révén még évekkel ezelőtt szemináriumokon is részt vettem. Eszembe nem jutna kritizálni, ha nem tapasztaltam volna saját magam, milyen üzenetet közvetít, és hogy az semmi más, mint a karácsonyi dísz egy fenyőfán.

Véleményt kértél, attól függetlenül, tetszik-e a válasz, ez is az.

Az agykontroll nem más, mint placebo effekt + a puritán meditációra aggatott talicskányi mézesmadzag.

Sajnálom, ha bárki érzéseit is megsértem, pusztán azért, mert a kérdésre válaszolok.

2010. nov. 26. 05:10
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

En a helyedben inkabb arra torekednek, hogy kideritsem ennek az okat, mivel lehet hogy egeszsegi oknal kifolyolag nem kepes erre!

Nem irtad, hogy mennyi idosek vagytok, de biztosan ismered a ferjedet, a szokasait, a tulajdonsagait, s igy kellene megkozeliteni ezt a dolgot.

Nagyon sok ffinak amikor lelki problemai vannak, mar nem igazan kivanja a szexet, tehat lehet egy ilyen problema a hatterben.

De lehet az is ok, amikor mar a kor elore haladtaval van valami testi betegseg, de ez jelenkhet tunetkent, hogy nem kivanja vagy nem kepes az egyuttletre./erelzarodas!/

Az agykontroll nagyon jo dolog, de jelen esetben a gondodat ez nem fogja megoldani.

Kerulj a parod kozelebe es probald kideriteni, hogy miert tortent ez a valtozas! Elhidegult, vagy lelki faradtsag, vagy valamifele betegseg!

2010. nov. 26. 05:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Vegyél fel szexi fehérneműt és csábítsd el. Régen rossz, ha agykontrollal akarod rávenni a férjed a szexre :(
2010. nov. 27. 14:57
 9/13 anonim ***** válasza:
88%

Valóba, csatlakozok az előttem szólóhoz: Ez nem az agyban dől el!

Amúgy pedig hogy vetted rá, hogy ne közösüljön veled?! Gondolkozz csak el! Nem benne kell keresni a hibát, azokat úgysem javíthatod ki.

2010. dec. 2. 23:48
 10/13 anonim válasza:

Először is, hány éves házasok vagytok, nagyon sokat számít. Ez csak az utóbbi időkben fordul-e elő? Az agykontrollt, meg az ilyen hülyeségeket, hagyd a végére.

Másodszor, gondolkozz el rajta, megteszel-e mindent az ágyban, amit csak a férjed kíván?

Természetesen, ha olyan kívánságai vannak, amit te nem szívesen csinálsz, ( nem szado-mazo-ra gondolok) akkor a szex egysikuvá válik, és ez is okozhatja az elhidegülést. A nő viselkedésén nagyon sok múlik! Minden együttlét alkalmával próbálj egy kicsit újítani, találj ki valami kis extrát, amivel egy kicsit feldobod a kapcsolatot.

Harmadszor, milyen vérmérsékletű volt előtte a férjed, és körülbelül egyeztetek-e ebben a

dologban.

Azt hiszem ez elég bonyolult dolog, és meghaladja a fórum terjedelmét, hogy tovább részletezzem!

2010. dec. 4. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!