Mit jelenthet az, ha álmomban meg akarnak ölni?
Figyelt kérdés
Tegnap álmomban,egy folyóparton üldözött egy gyilkos,ma pedig azt álmodtam,hogy egy faházban voltunk a barátnőmmel,és mikor kinéztem az ablakon,láttam a házunkba bemenni egy férfit. Szóltam a barátnőmnek,így az emeletes ágyba bebujtunk,betakartuk egymást mindenféle ruhábal,meg amivel csak tudtuk.Nem jött be a szobánkba,így úgy döntöttünk 2 egy ellen van esélyünk.Ő megfogott egy baseball ütőt,én pedig egy ollót.Kinyitottuk az ajtót,és ott állt a férfi,majd a lépcsőn jött fel sorba még kb 3 férfi. Gyorsan bezártuk kulcsra az ajtót,majd a szobából nyíló teraszra mentünk. Ott volt 2 faoszlop,amin lecsúsztunk.Csúszás közben kérdeztem,hogy hova mehetünk,mire azt válaszolta a barátnőm,hogy itt csak erdő van. Ahogy leértünk hallottuk,hogy betörték a férfiak a lábukkal az ajtót,majd megláttak minket ahogy futunk,és utánunk eredtek,és ekkor keltem fel. Vajon mit jelenthet?2011. dec. 30. 09:41
1/10 anonim válasza:
Hú, ha tudnád engem már hányszor próbáltak megölni álmomban :D rendszerint sikerül is nekik >.< De a témára: szerintem nem lesz semmi baj,esetleg lehet csak attól jönnek elő ezek az álmok,mert egy filmben láttad,vagy csak lehet félted a barátnődet , vagy valami nyomja a lelkedet. Mindenesetre ne aggódj ,engem már le is lőttek párszor,mégis itt vagyok :)
2/10 anonim válasza:
"valami nyomja a lelkedet"
Én is erre tippelek, valami feszültség lehet benned. Lehet hogy csak nem köszöntél tanárnak/főnöknek, vagy valami kínos szitu dolgozik még benned, rossz lett egy dolgozat, elszúrtál valamit a munkahelyen, valami kínos titok, stb. De lehet, hogy tényleg egy filmet láttál, szóval sok oka lehet. Próbáld megkeresni az okát, de ne stresszeld túl magad rajta, mert akkor meg azért fogsz ilyeneket álmodni. :)
3/10 anonim válasza:
Félsz hogy meg akarnak később ölni.
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor lehetséges,mert most valami tényleg nyomja a lelkem,ami elég nagy gond most nekem.
2011. dec. 30. 11:12
5/10 anonim válasza:
Gondolkodj egy kicsit és ha olyan jut eszedbe hogy valami ilyesmi filmet láttál mond magadnak ,,Ez egy film,ez egy film,nem kell félni" nálam beválik!
6/10 anonim válasza:
szerintem jobb útra térsz azoknak az embereknek a segítségével
7/10 Napkiraly válasza:
Engem az este a kocsmában akartak megölni, na az jelent valamit!
8/10 anonim válasza:
Ha engem megpróbálnak megölni álmomban akkor általában én intézem el az illetőt.
9/10 anonim válasza:
Szia! Álmunkban a saját agressziónkkal, haragunkkal viaskodunk. Ezt olvasd el, és megérted: [link]
Rose
10/10 anonim válasza:
Sziasztok/ szia én is csak arra tudok gondolni amire a többiek valami nyomja a lelked ! Egyébként nekem is volt egy ilyen visszatér álmom : Nekem és a szüleimnek el kellett költöznünk de csak kívülröl volt más belülröl a szobám is ugyanolyan meg minden de nem tudom miért kezdettöl fogva féltem bemenni a szobámba mert ugy éreztem hogy valaki vagy valami figyel és rosszat akar nekem. De végülis bementem aludni de csak éjelifénnyel mertem de azzal is csak ugy hogy kb hajnalig fent voltam és csak napkeltekor aludtam el ez miatt rendszeresen elkéstem a sulibol.Mignem egyik nap amikor lefeküdni készültem valamiért nagyobb volt bennem a félelem és elkezdtem készülödni hogy kimenek de csak egy bugyiban és melltartóban voltam de volt rajtam egy sál is és hirtelen valamiért be mentem az ágyamra hogy kapcsoljak villanyt de kiabálni akartam hogy anya de nem jött ki hang a torkomon mígvégül az a valami vagy inkább valaki elkapott az ágyra terített de valamiért tudtam hova kell nyúlni és megfogtam a kezét(!) amiben éreztem hogy valamien szinten folyik az áram de nem nagyon sikerült nekem viszzatartani a kezét közben "beszélgettünk" -Ne légyszives inkább megteszek akármit(én) -nem végre megvagy és végezhetek veled( az a valami/ki) és ekkor éreztem hogy hozzámért és elborult az agyam éreztem az áramütést és ahogy kezd akadozni a lélegzetem. Itt viszont felébredtem ( ui: annak a valaki/mi nek ismerös volt a hangja söt olyan volt mint a mamám élettársáé viszont azt kifelejtettem hogy mikor fel akartam kapcsolni a villanyt nem tudtam felkapcsolni mert nem volt áram de az éjjeli fény meg égett) remélem nem fog megismétlödni bocsi hogy ideirtam és remélem valaki tud nekem is segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!