Ez mit jelent? álmomban le akartam feküdni egy sráccal és "szörnyek" voltak a "lakásban"?
az álom lejére nem emlékszem,csak arra,hogy jó idő volt,gondolom nyár lehetett,és futottam,majd megfordultam és ott volt előttem egy szőke hajú lány,aki hasonlított egy ismerősömre
és amikor megláttam a lányt,csak úgy tudtam,hogy fogócskázunk o.O és elkezdett vigyorogni,hogy most sarokba szorított,és megláttam egy helyes,izmos,fekete hajú srácot,és mondtam a csajnak,hogy menjen innen,mert azt akarom,hogy a srác kapjon el XD
erre a fiú idejött és felvett és bevitt egy ilyen kis...házszerűségbe. szóval volt ott ilyen konyhapult,meg egy ágy,de az egész egy kicsi szoba volt.
és valamiért tökre felizgultam és elkezdtem nyomulni a srácra,aki közben valami ruhát vagy mit pakolt és kérdezgettem,hogy van-e barátnője,meg ilyenek
ez azért volt fura,mert amúgy a való életben szűz vagyok és eszembe nem jutna 14 éves korom előtt szexelni bárkivel is,de ez az álom után most egy jó nagy k.rvának érzem magam :S
de itt még nem ért véget,mert hirtelen egy lépcsőházban mentünk fölfelé a szüleimmel,és egy idegen ház volt ott,még is tudtam,hogy ott lakunk.
de amikor beléptünk,hirtelen a mi házunkban találtam magam,ahol igazából is lakunk,és a szüleim valami fasírtot vagy valami ilyesmit sütöttek és ugye kitették hűlni a teraszra,én meg kinéztem,és nem lehetett látni kintről semmit,mert korom sötét volt,de mégis tudtam,hogy ott van valami szörny vagy valami lény o.O
ekkor megláttam,hogy az ajtó meg tárva nyitva van,és odarohantam bekulcsolni,meg minden,hogy a szörny vagy az az izé ne tudjon bejönni
de éreztem,hogy itt nagyon féltem
és itt felkeltem,mert anyám hajnali 5kor bejött a szobámba és még a villanyt is felkapcsolta,mert a zokniját kereste XD
mit jelentett ez az álom? de igazából az a fiús lepett meg legjobban :/
13l
drakonak szolics: köszi :) mondjuk most hogy mondod,tényleg hülyén érzem magam mostanában,mert mindenkinek van már barátja csak nekem nincs :(
D):nem hiszem xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!