Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez?

Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
igazából az álmom elég összevisszaság:D nahh szóval: a kedvenc játékomban voltam olyan helyen ahol nem lehet támadni mást, de 2 ellenség megtámadott. én menekültem, és az Ő portjukkal elportolotam onnan egészen Disneylandbe O.o itt csőrike meg dodó kacsa épp harcolt egymással, majd utána valahogyan elkerültem 1 disney jelmezben, vmi disney-s előadásra de annyira ciki vt mivel ott vtak az o.társaim, ezért szépen kimásztam onnan de észrevettek és... felébredtem. Mit jelenthet ez az álom? xd
2011. dec. 3. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:
túlsók disneyt nézel és aközben alszol el gondolom.ha meg nem akkor meg csak simán nincs jelentése.
2011. dec. 3. 17:33
 2/6 A kérdező kommentje:
hát buliba voltam aznap este, disney-t meg nem nézek max. family guy-t az meg nem disney :D
2011. dec. 3. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:
túl sokat játszol ezzel a bizonyos játékkal..
2011. dec. 3. 18:35
 4/6 A kérdező kommentje:
max. napi 3/4 órát :D
2011. dec. 3. 21:06
 5/6 anonim válasza:
Szerintem te egy olyan ember vagy, aki nem szereti az erőszakot (se testi se lelki), és mostanság rá kellett ébrednie, hogy naív (gyerekes) dolog azt feltételezni, hogy ahol ideálisan nem támadható lelkileg/testileg, ott ténylegesen békén hagyják. Vagy nemtom. :)
2011. dec. 3. 21:47
 6/6 A kérdező kommentje:
utolsó ez teljesen igaz. ezt meg hogyan következtetted ki? :D
2011. dec. 3. 22:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!