Miért szeretem a rémálmokat? :D
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem hogy ti hogy vagytok vele, mert ugye a legtöbb ember nem épp kedveli az ilyesmit :D2011. aug. 24. 11:57
11/12 A kérdező kommentje:
Worf, "tévélenémítósat" már én is álmodtam :)
2011. aug. 25. 18:26
12/12 anonim válasza:
Én is szeretem a rémálmokat :D Vannak enyhén ilyesztő rémálmok, amik egy könyedebb horrorfilmek eltudnak menni, de az igazán kedvencem amikor hírtelen ébredsz fel és felülsz.
Tudom ilyen a filmekben lehet általában látni, de velem megörtént 2x is...
Amúgy az sem rossz amikor zuhansz valahonnan és arra ébredsz, hogy egy nagyot rezzen az egész tested :)
Csak azt nem szeretem amikor semmi történet sincs a rémálomban, csak szorongás. Pl.: Egy egyszerű matek példa amit semmi képpen sem tudsz megoldani és az egész álom arról szól, hogy szorogsz miatta és amikor felébredsz rá jösz, hogy csak egy egyszerű összeadás volt. Persze a pontos adatokra nem emlékszel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!