Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért szeretem a rémálmokat? :D

Miért szeretem a rémálmokat? :D

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem hogy ti hogy vagytok vele, mert ugye a legtöbb ember nem épp kedveli az ilyesmit :D
2011. aug. 24. 11:57
1 2
 1/12 Démiennek szolics ***** válasza:
Attól függ, milyen rémálmok. Mert ugye nem mindenkinek ugyanolyan álom a rémséges :D
2011. aug. 24. 12:00
 2/12 anonim ***** válasza:
lehet te adrenalin fügö vagy azt azért szereted a rémálmokat.
2011. aug. 24. 12:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Attól függ... Lehet hogy számodra nem ijesztő dolgokat álmodsz, csak olyanokat amik másoknak lennének ijesztőek.
2011. aug. 24. 12:02
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem te nem a félelemtől remegve, és izzadságtól csatakosan szoktál felébredni...
2011. aug. 24. 12:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
mert a tudatalattid tudja, hogy ez csak álom, és úgyis fel fogsz ébredni.szóval nem félsz tőlük.
2011. aug. 24. 12:18
 6/12 A kérdező kommentje:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:18

hogy eddig ez nem jutott eszembe! valahol már ott volt, de nem tudtam összerakni a gondolataimat. Nagyon köszönöm :))

2011. aug. 24. 12:23
 7/12 A kérdező kommentje:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:04

lehet, hogy rosszul fogalmaztam. most nem arra gondolok, amikor elkapnak az alinek, felvágják a hasam és egyenként kiszedetik a belső szerveimet, de én még mindig élek, úgyhogy szeretteim lehető legmorbidabb lemészárlása után vízbe fojtanak, majd a pokolba kerülök... Inkább azokra a menekülős, szorongós álmokra, a "lightosabb" fajtákra :)

2011. aug. 24. 12:26
 8/12 anonim ***** válasza:
hát ha megmenekülsz akk persze szereted öket xD
2011. aug. 24. 12:30
 9/12 Démiennek szolics ***** válasza:
Akkor egyszerű a válasz, alapból szeretheted a kicsit félelmetes dolgokat, és ezért tetszenek az ilyen álmok is. Nekem is van ilyen ismerősöm, ő a silent hillbe van belebolondulva. :D
2011. aug. 24. 12:30
 10/12 WorfHadnagy ***** válasza:
Nekem régen olyan rémálmaim voltak, hogy ki akartam kapcsolni, vagy lenémítani a tévét, de nem sikerült. Elég nyomasztó volt. De már volt olyan rémálmom is, ami választ adott egy kérdésemre. :-)
2011. aug. 24. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!