Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha álmomban azzal...

Mit jelent ha álmomban azzal a lánnyal álmodtam aki nagyon tetszik nekem és nagyon szeretem is?

Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ... hogy mi történt vele álmodban de egyébként úgyis azt akarod hallani hogy "Jaj hát az azt jelenti hogy nagyon szereted és hamarosan összejöttök" -.-
2011. aug. 14. 21:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyszerűen rá gondoltál alvás közben és álom lett belöle. Egy álomtól nem fogtok összejönni, tehát ne várj semmit ba nem teszel érte, egy egyszerű álom volt.
2011. aug. 14. 21:47
 3/9 anonim válasza:
100%
Hát ha szereted, csak rá gondolsz..akkor vele álmodsz.:D Ilyen velem is volt. Amúgy nem vált valóra.Csoda is lett volna... :) :/
2011. aug. 14. 21:51
 4/9 A kérdező kommentje:
ez igaz, mert már nem vagyunk valami jóban, régebben nagyon jó barátok voltunk, nagyon de nagyon, és mindig gondoltam rá, ő járt a fejemben és volt róla képem is amit megpillantottam ha hiányzott az arca. És lehet hogy ezért álmodtam vele?
2011. aug. 14. 21:54
 5/9 Anacreon válasza:
0%
Korai magömlésed volt :)
2011. aug. 15. 13:41
 6/9 espan válasza:

tegyél valamit. egy randi kezdetnek pont tökéletes.

húzhatod a dolgot és okoskodhatsz magadban hónapokig, egy randival viszont gyorsan kiderül h vaccap. ha holnap elhívod, holnapután már lehet h tied a világ:)

2011. aug. 16. 21:02
 7/9 Brigóca0510 válasza:

sztem csak annyi az egész,h már szeretnél minél hamarabb vele lenni,de vmi a valóságban megakadályoz és ezért félsz..:)

pedig lehet,h épp te is tetszel neki ;) igaza van az előttem szólónak,hívd el randira,ennyitől nem dől össze a világ :)

2011. aug. 17. 20:26
 8/9 anonim válasza:
51%
Azt jelenti, hogy pénz áll a házhoz, és azt, hogy az unokád egyik szeme kék lesz a másik zöld.
2011. aug. 18. 19:19
 9/9 anonim válasza:
Kétféle álom van: vágy, és félelem. Válaszd ki hogy szerinted a vágyaidat vagy inkább a félelmeidet álmosítottad meg!
2011. aug. 19. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!