Nagyon rosszat álmodtam, Mit jelenthet?
a párom péniszét levágták álmomban, nagyon rossz még mindig émelygek ha erre gondolok. egy kútnál álltak többen, és neki szó szerint fogóval lecsavarták.. de nem vérzett, és alig fájt neki... utána ébredtem fel... a végén csak annyit üvöltött hogy ő legalább ezt is kipróbálta... én meg tudom hogy azt mondtam hogy igy is szeretem
borzasztó volt, nagyon rossz, mit jelenthet, miért álmodhattam ezt?!?!
lehet, de nem mondott semmit, 2 napja szeretkeztünk és még csak nem is említett semmit... :S
amugy igen én nem akarok újítani mert jó így nagyon..
az nem lehet? hogy érzelmileg sose bánt túl jól velem (leszar, sose hív stb) és hogy már nekem belül annyira rossz hogy fájdalmat akarok neki okozni, de ugye igazából nem csak az álmomban jön ki így....de neki még ez sem fájt... de soha nem vágatnám le a farkát..!!!
jajj nekem, teljesen rosszul ha visszagondolok :(:(:(
Először: nyugodj meg! :)
Másodszor: írtad kommentben, hogy nem túl jó a kapcsolatotok (bár Te szereted őt). Ez nyílvánulhatott meg az álomban.
Az hogy ennyire brutálisan, nem feltétenül van jelentősége.
Inkább azon gondolkodj el, hogy ha ennyire rosszul bánik Veled, megéri-e, hogy együtt legyetek
Egyébként ez volt vmi filmben vagy sorozatban is!
Lehet hogy a tudatalattid onnan vette ezt az ötletet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!