Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az rosszat jelent hogyha azt...

Az rosszat jelent hogyha azt álmodtam, hogy anyukám meghalt?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 10:05
1 2
 1/18 Dorci.1991 válasza:
100%
Nem. Ha valaki meghal álmunkban, akkor az azt jelenti, hogy az a személy, aki meghalt, sokáig fog élni.
2011. ápr. 16. 10:17
 2/18 anonim ***** válasza:
Nem, halállal álmodni jót jelent.
2011. ápr. 16. 10:30
 3/18 A kérdező kommentje:
Fúú,akkor megnyugodtam,köszönöm:)
2011. ápr. 16. 10:44
 4/18 anonim ***** válasza:
16%
Megálmodtad volna hogy anyád meddig fog élni?Az enyémet is álmodd meg légyszi,kiváncsi vagyok rá hogy sokáig élek-e,te élet-halál próféta.Szinte irigyellek amiért a Kaszás bizalmasa vagy.
2011. ápr. 16. 10:59
 5/18 anonim ***** válasza:
72%
Nem jelent semmit szerintem! engem már többször is megöltek álmomban, mégis élek
2011. ápr. 16. 11:07
 6/18 anonim válasza:
100%
Útolsónak.Engem is. A legdurvább módokon.
2011. ápr. 16. 11:43
 7/18 anonim ***** válasza:
utolsó előtti vagyok, jaja engem is elégé furcsa modókon végeztek ki, volt olyan hogye egy lény felrakott a falra és úgy folytot meg
2011. ápr. 16. 12:35
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, hogy félted, szereted nem akarod elveszíteni.

Én nem hiszek az álomjóslásban... pl uncsitesóm azt álmodta h a hörcsögeim titkosügynökök, bejönnek a hézunkba, kis öltöny, napszemcsi, aktatáska, isznak egy kávét, miközben én forogva hányok, majd becsönget egy izmos szőke pasi. Na ebből egyetlenegy dolog nem valósult meg, sőt a hörcsögeim rá három hónappal meghaltak xD

2011. ápr. 16. 13:08
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem álmodtam meg hogy meddig fog élni-.-"
2011. ápr. 16. 14:05
 10/18 anonim válasza:

És az rosszat jelent ha egymás után 3 álmomban jelent meg a halál egy éjszaka alatt.Az elsőben engem öltek meg azt hiszem,de amire emlékszem csak a pairos szín, és nagyon nagy fájdalom, majd a következőben az anyámat láttammessziről, amint 3 férfi körülvette, mindegyiknél fegyver, és nagyon féltem hogy le fogják lőni.Az utolsóban pedig én magam voltam a halottasházban körülöttem mindenhol halottak, akiken már látszottak a halál jelei :(

Nekem nagyon gyakran beteljesülnek az álmaim valamilyen formában: Pl.Szerintem a halál az álomban ha nem is konkrét halál de valaminek a végét jelenti vagy nagy csalódás. Ebben az esetben nekem ez már meg volt. Nem kellett sokat várnom az álom után.

2011. ápr. 17. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!