Az rosszat jelent hogyha azt álmodtam, hogy anyukám meghalt?
Azt jelenti, hogy félted, szereted nem akarod elveszíteni.
Én nem hiszek az álomjóslásban... pl uncsitesóm azt álmodta h a hörcsögeim titkosügynökök, bejönnek a hézunkba, kis öltöny, napszemcsi, aktatáska, isznak egy kávét, miközben én forogva hányok, majd becsönget egy izmos szőke pasi. Na ebből egyetlenegy dolog nem valósult meg, sőt a hörcsögeim rá három hónappal meghaltak xD
És az rosszat jelent ha egymás után 3 álmomban jelent meg a halál egy éjszaka alatt.Az elsőben engem öltek meg azt hiszem,de amire emlékszem csak a pairos szín, és nagyon nagy fájdalom, majd a következőben az anyámat láttammessziről, amint 3 férfi körülvette, mindegyiknél fegyver, és nagyon féltem hogy le fogják lőni.Az utolsóban pedig én magam voltam a halottasházban körülöttem mindenhol halottak, akiken már látszottak a halál jelei :(
Nekem nagyon gyakran beteljesülnek az álmaim valamilyen formában: Pl.Szerintem a halál az álomban ha nem is konkrét halál de valaminek a végét jelenti vagy nagy csalódás. Ebben az esetben nekem ez már meg volt. Nem kellett sokat várnom az álom után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!