Az rosszat jelent hogyha azt álmodtam, hogy anyukám meghalt?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 10:05
11/18 anonim válasza:
Szia
Azt gondolom ilyen álom fokozott érzékenységet mutat,és aki nem álmodott még ilyet fogalma nincs arról hogy napokra elveszi az ember nyugalmát.
Az álmoskönyvek szerint ez nem jelent rosszat.Ha nekem nehéz álmom másnap kimondom hangosan ,hogy ne jöjjön vissza :))) és nem szokott.
12/18 Nikol.T. válasza:
Dorci.1991-nek részben igaza van. Generációk óta az az elfogadott "hiedelem", elv, gyakorlati tapasztalat - vagy nevezzük bárminek -, hogy azok bizonyosan sokáig élnek, akiknek halálhírét keltik, miközben még "javában" élnek. Ugyanakkor szintén a tapasztalatokra és a "hiedelmekre" épül az álomfejtés is, mely szerint a negatív álmok rendre - de általánosan 70%-ban - épp az ellenkezőjüket jelentik annak, mint ami az álomban történt. Ez pld. nem azt jelenti, hogyha fekete kocsival álmodtál, akkor Neked fehér lesz, de más halálával kapcsolatban az általánosan elfogadott épp az, hogy az illető sokáig fog élni. (A saját halálunkkal álmodni már nem feltétlen jelenti ugyanezt(!), de ez sem halált jelent, hanem valami egyebet - élethelyzetektől függően.) A lényeg: anyukáddal kapcsolatban nincs miért aggódnod! :)
13/18 anonim válasza:
Nem sok esetben jelent halált az álmod inkább életre utal :D ne légy szomorú :D nem fog meghalni
14/18 Eckoboy válasza:
Anak csak oruljel ha arol almoc hogy meghalt de ha arol almoc hogy kihuzak a fogad vagy kiutik vagy kitorik akor ma el lehec keseredve mert az halalt jelent
15/18 anonim válasza:
Semmi jelentősége nincs. Én is álmodtam már ilyet még 6 évesen. Most 27 éves vagyok és édesanyám majd kicsattan az egészségtől, él és virul! Az agyat naponta igen sok impulzus éri és esténként, mikor alszol, akkor szelektálja a haszontalan információkat. Ezért szükséges minél többet aludni. Rendezi a gondolatokat, pihen és felkészít egy újabb napra. Az álmok csupán kivetítik azt a sok mindent, ami átfutott az agyadon, vagy képzettársításokat végez. Hallottál egy halálesetről és ez így jelent meg álmodban. Ennyi az egész.
16/18 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nem jelent rosszat, bár nem tudom én egyszer azt álmodtam hogy a mama meg fog halni és ezt elmondtam neki az ő válasza viszont az volt hogy miért halna meg hisz egészséges,és 3 napra rá meghalt:(
17/18 anonim válasza:
én is nagyon sokszor álmodtam ráadásul egymás után, hogy anyám meg fog halni és csak egyre egészségesebb:D De sztem semmi köze a két dolognak egymáshoz... Nem hinném, hogy bármit is jelentene, csak mivel éjszaka sem kapcsol ki az agy, ezért képekben hangokban éled meg a gondolataidat, érzéseidet.
18/18 anonim válasza:
Nekem volt egy barátom, aki erősen pszichiátriai eset volt. Őt is folyton kinyírták álmában, és egyébként is rettenetesen pesszimista volt. Szerintem az ő rémálmai összefüggésben voltak a negatív életszemléletével. Ha valaki rendszeresen szorong napközben a rémálmai miatt, lehet hogy nem árt meglátogatni egy ingyenpszichiátert...aztán ő majd mond valamit, hogy mitől lehet ez és hogy gáz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!