Apukám nagyon beteg, és ma egész éjjel azt álmodtam, hogy nagyon szenved és meghalt! Ez vajon mit jelent?
200 Km-re lakik tőlem, szóval még nem tudom mi lehet vele, többször tárcsáztam a számot, de az álom hatása alatt vagyok még és folyton csak bőgök! Nem akarom, hogy megijedjen Ő is! A másik, hogy tegnapelőtt 3 varjú szállt el a ház fölött ahol lakok, és csak úgy teljesen véletlen felnéztem, és az egyik ro.hadék 3-at károgott! Sehol máshol, csak fölöttem. Azóta félek a varjú jajveszékeléstől, mióta voltam Devecseren a katasztrófa helyszínén, és milliónyi varjú "halál" hangjától zengett a város. Amúgy ez a varjú dolog jelenthet valamit?
Köszönöm a válaszokat!
A varjúk mindig midenütt kárognak! Apukáddal pedig azért álmodtál,mert tudod,hogy beteg,természetes,hogy akkor szenved. Nem tudod,hogy mi a betegsége,de gondolsz arra,hogy meg is halhat.
Ezek után ne csodálkozz,hogy ilyeneket álmodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!