Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet? Az álmodtam...

Mit jelenthet? Az álmodtam hogy párom meghalt! :- ( Miért álmodhattam ezt? Még a gondolat is iszonyatos!

Figyelt kérdés
Annyira szörnyű volt!Úristen!!:-( Nem volt többé!Azt hittem bele döglök!:-S
2011. ápr. 13. 20:39
1 2
 1/11 anonim válasza:
87%

Ilyent már én is álmodtam meg olyat is, hogy én halok meg. Ezek természetes dolgok. Nagyon szereted őt és félted őt, hogy mindig veled maradjon, aggódsz az épségéért. Én ilyenkor inkább imádkozom, hogy vigyázzon rá Isten és őrizze meg nekem őt épségben.

Nem szabad aggodalmaskodni, jobb inkább elhinni, hogy Isten vigyáz rá és semmi gond nem történhet.

2011. ápr. 13. 20:50
 2/11 anonim ***** válasza:
12%
Meghalt az álmodban, tehát elveszítetted őt, amiből arra lehet következtetni, hogy valószínűleg szakítani fogtok.
2011. ápr. 13. 20:51
 3/11 A kérdező kommentje:
:-S
2011. ápr. 13. 20:54
 4/11 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 13. 21:03
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez csak azt mutatja, hogy nagyon ragaszkodsz hozzá és jobban félted mint az átlag. Nekem annak idején meghalt a barátom, és a későbbi kapcsolatomban az ilyesfajta álmok rendszeresek voltak és pont azért mert a történtek miatt jobban féltettem mint mások.
2011. ápr. 13. 21:42
 6/11 Tom Benko ***** válasza:
Semmit. Felesleges aggódni, ilyet mindenki álmodik. aki kicsit is foglalkozik a párjával.
2011. ápr. 13. 21:42
 7/11 anonim ***** válasza:
33%
Nyugi, ez jót jelent! :) Ha valaki halálát megálmodják, az hosszú életű ember lesz itt a Földön! :)
2011. ápr. 13. 23:51
 8/11 anonim ***** válasza:
45%

Krudy Gyula àlmoskönyv szerint:Halott. Rossz idő. Halott és temetés: vihar. Halottasház: jó reménység jele, amely valóra válik.

Kerner szerint: a halott mindig időváltozást jegyez. Az 1833-as könyv azt mondja, hogy a szép halott ambót mutat. - 1799-es könyv szerint: halottat látni: áldás. - Gvadányi szerint: halottasingben járni halottak között: hideglelést jegyez.

A különös álmokból: halott, aki mintha volna táncos, és táncra kérne, míg bennünket irtózat töltene el: asszonynak jegyez szerencsétlen házaséletet, férfinak különös vágyakozást. Halottal menni, és azt megakadályozni, hogy hátunkra másszon: féltékeny szerelem. Halottal találkozni a házban, amely halottat nem ismerhetünk, és lábunkra telepedne: gyermektelenség jegye.

R. M. szerint: halott, aki jönne, és megszólítana, az utat tudakolván: váratlan látogató jegye.

Régi magyar naptár szerint: Andráskor holtak: hosszú telet mutatnak. Kántorböjtös napon halott, aki benézne az ablakon: szükség jegye. Holtakkal vigadni, és tőlük tanácsot kérni: figyeld meg, mit mondanak, és tedd az ellenkezőt: kivéve, ha anyád mondaná. Holt szerető, aki visszatérne és szemrehányást tenne: új szerelem jegye. Holt férj kihágás. Holt asszony: nagy bánat.

Holt ember képét rajzolva látni: rokonod meghal. Holt embert koronázni: betegség. Holt ember által megsegíttetni: ismerősöd meghal. Holt embernek csontját látni: harag. Holt emberekkel vívni: nagy tisztesség. Holt embert látni megelevenedni: nagy borult időt jelez. Holt embert látni, akit régen eltemettek, mintha most halna meg: közeli atyádfia hal meg.

Holt emberrel, ki megelevenedett, járni sötét éjjel, de hamar helybe jutni: tűrhető bosszúság, rövid harag. Holtnak lenni és megelevenedni: tisztesség. Önmagát holtnak látni: öröm

2011. ápr. 14. 00:47
 9/11 anonim ***** válasza:
84%
Ragaszkodást, féltést, kötődést jelent. Nem jövendölést.
2011. ápr. 14. 06:57
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi válaszolók!Az egyiknek pedig részvétem a barátjával kapcsolatban!Nekem a mamám halt meg szeptemberben és nem igazán vagyok túl rajta!Nincs olyan nap hogy ne gondolnék rá!Nem hittem hogy velem is történik ilyen(persze ezt csak szerettem volna hinni)Pont ő volt az első fontos személy az életemben akit elvesztettem!Vele azt álmodom sokszor hogy velünk van még!... :(
2011. ápr. 14. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!