Miért álmodhattam ezt, mit jelenthet?
Azt álmodtam, hogy egy temetőben jártam éjszaka, s felálltam az egyik sírra, amelyik nem márványból volt, hanem csak puszta földből. A föld puha volt, besüppedt a lábam alatt, én pedig találtam a sírban egy még "jó állapotban lévő", halott csecsemőt egy üvegkoporsóban...
16/L
Rémisztő álom. Talán csak túl sok bűnügyi filmet nézel esténként. Nem gorombaságból írom, de ez kicsit durva volt. Mindenesetre reméljük, hogy nem valami jövőbeli dolgot akar jelenteni.
-/L
Kettő dolgot is ajánlhatok neked:
1. Gyökössy Endre: Isten elfelejtett nyelve, az álom c. könyvét, amit antikváriumokban talán megtalálsz, vagy írj privát levelet az evele12@gmail.com címre, mert beszkenneltem ezt a könyvet és elküldhetem neked.
2. Nézd meg a lelekvandor.hu oldal tapasztalattárát, regizz oda és megbeszélheted ezósokkal az álmod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!