Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álmom,...

Mit jelenthet az álmom, melyben a Parlament kupoláját 4 oldalról is szétlövik és én átúszom a jeges Dunát?

Figyelt kérdés

furcsa álmaim vannak mostanában, főleg hajnalban.

De ez mit jelenthet ? Az ablakból láttuk, hogy 4 repülőgép megy a Parlament kupolája felé és szabályosan beállnak égtájak szerint, majd lőnek. (Expasim a Parlamentben dolgozik.) Közben könyvtornyok dőltek le. Én elmentem utána vásárolni két barátnőmmel, de olyan dolgokat vettem, amiket már egyszer korábban megvettem. Aztán rámtelefonált anyám, de semmit sem értettem belőle, és ezért hazaúsztam a Dunán át, melyben jégtömbök voltam, de én ki tudtam botorkálni, hazaértem hulla fáradtan, senkit sem érdekelt, hogy majd odavesztem. Sötétben úsztam, de mire hazaértem világos volt, és mindenki tesóm miatt volt elkeseredve, aki egy tetovált fejű sráccal akart elmenni hazulról...

Úgyhogy ez volt álmomban...

2011. febr. 11. 08:36
 1/4 anonim válasza:

Ez nagyon érdekes, több átvitt értelmű jelentése is lehet.

Az országunk ellenséges népekkel van körülvéve. Viszont az állam nem védi meg az olyan kisembereket, mint amilyenek mi vagyunk.

2011. febr. 11. 10:44
 2/4 anonim válasza:

Talán még nem tetted túl magad az exbaráton, de sikerülni fog !!!

Elképzelhető ?

2011. febr. 13. 00:18
 3/4 anonim válasza:
az első válaszolónak van igaz. nagyon esélyes
2011. febr. 13. 10:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Haha , igen 2. válaszoló remélem sikerülni fog :)
2011. febr. 14. 14:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!