Miért álmodok mindig rosszat?
Sok mindentől lehet, én akkor szoktam ilyesmit álmodni, amikor az agyam fel akar ébreszteni. Mert pisilni kell, szomjas vagyok, nincs elég levegő a szobában, melegem van, stb.
Szerintem az is ezt bizonyítja, hogy visszatérő, mert ami már egyszer bejött, felébredtél rá, azt játssza meg mégegyszer.
Off:
Ó Előző! :) Jó ez az agyfelébresztő... Legutóbb, mikor pisilni kellett, de lusta voltam felkelni, azt álmodtam, hogy valami félig idegen városban turistáskodom, és sehol nem találok wc-t. Belopóztam egy szállodába, aztán egy étterembe, és azokban sem találtam... Míg végül találtam egy nagy termet, ami tele volt klotyókkal, de ott meg nem mertem, mert sokan láttak volna közben, így hát az történt, hogy felébredtem, hála a jó Istennek. :))
Bocsi a visszatérő álomhoz kontár vagyok, be is fejezem.
Háháá,az előző jó volt,jót röhögtem!::D:D:D:D:D:D:D:D
Egyébként az álmoknak gyakran az ellenkezője igaz.
Amikor éveken keresztül nem volt 1 nyugodt éjszakám sem (rémálmok miatt),megnéztem egy álmos könyvet.
Abban az volt,hogy ha álmunkban meghalunk,sokáig fogunk élni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!