Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok mindig rosszat?

Miért álmodok mindig rosszat?

Figyelt kérdés
Gyakran álmodom azt, hogy zuhanok, zuhanok, végül a földbecsapódásom pillanatában felriadok, szinte megrezzenek. Nálam ez ilyen visszatérő old-school álom. Nemrég 2 egymást követő éjszakán meghaltam az álmaimban. Miért van ez? :O
2011. jan. 18. 01:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Sok mindentől lehet, én akkor szoktam ilyesmit álmodni, amikor az agyam fel akar ébreszteni. Mert pisilni kell, szomjas vagyok, nincs elég levegő a szobában, melegem van, stb.

Szerintem az is ezt bizonyítja, hogy visszatérő, mert ami már egyszer bejött, felébredtél rá, azt játssza meg mégegyszer.

2011. jan. 18. 03:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Off:

Ó Előző! :) Jó ez az agyfelébresztő... Legutóbb, mikor pisilni kellett, de lusta voltam felkelni, azt álmodtam, hogy valami félig idegen városban turistáskodom, és sehol nem találok wc-t. Belopóztam egy szállodába, aztán egy étterembe, és azokban sem találtam... Míg végül találtam egy nagy termet, ami tele volt klotyókkal, de ott meg nem mertem, mert sokan láttak volna közben, így hát az történt, hogy felébredtem, hála a jó Istennek. :))

Bocsi a visszatérő álomhoz kontár vagyok, be is fejezem.

2011. jan. 18. 10:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Háháá,az előző jó volt,jót röhögtem!::D:D:D:D:D:D:D:D

Egyébként az álmoknak gyakran az ellenkezője igaz.

Amikor éveken keresztül nem volt 1 nyugodt éjszakám sem (rémálmok miatt),megnéztem egy álmos könyvet.

Abban az volt,hogy ha álmunkban meghalunk,sokáig fogunk élni:)

2011. jan. 18. 18:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Viccesnek vicces, de sztem ez egyáltalán nem függ ezzel össze... Kedves 1. válaszoló, éjjel nem szoktam wc-re járkálni, nem hiszem, hogy ennek bármi köze is volna ehhez...
2011. jan. 18. 23:10
 5/7 anonim válasza:
én általában akkor álmodom rosszat amikor este 8 után kajálok vmit :D
2011. jan. 19. 22:05
 6/7 A kérdező kommentje:
én 6-kor szoktam enni utoljára. na mind1... :D
2011. jan. 19. 22:53
 7/7 anonim válasza:
Ha ennyire foglalkoztatnak ezek a dolgok akkor tanulmányozd az álmoskönyvet,ott hamarabb találsz rá magyarázatot mint itt!!!! De ha reggel elég korán kelsz,és egész nap fárasztó dolgokat csinálsz,hidd el este olyan mélyen fogsz aludni hogy még álmodni sem fogsz,legalábbis emlékezni rá biztos hogy nem!!!!
2011. jan. 31. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!