Miért álmodok rosszat? Jót nem is emlékszem mikor álmodtam. Szörnyű mindig sírva kelni.
Több rossz álmom is volt
szellemek kísértnek (és van h ugyan abba a környezetben ahol alszom.)
-Kutyák kergetnek
-Zombik felfalnak - szétvernek
-víbefuladok
-felkelek álmomban és tudom h álmodok de nem tudok mozdulni...
-pókok másznak rajtam és nem tudok mozdulni..
Családtagjaim halála és átélése:S:S
Ezeket az álmokat mindig átélem.. Hozzá teszem nem nézek horrort már 2 éve mert míg néztem sokkal rosszabb volt.
Ha azt álmodod,hogy nem tudsz mozdulni,az akár alvásparalizis is lehet.(természetes dolog,nem kell félni).
A sok rossz álom lehet amiatt,hogy esetleg stresszesebb mostanában az életed.Ideje lenne talán egy kis kikapcsolódásnak,több pihenésnek.Elalvás előtt nézz valami vidám ,vagy romantikus filmet,vagy olvass ilyen műfajú könyveket.Talán az is segít.
Leginkább stresszes életmódnak tűnnek ezek az álmok. Próbálj meg kényelmes, piha-puha párnára lefeküdni, kellemes, puha ágyneművel, szép, tiszta, kellemes levegővel a szobádban (szellőztess).
Ne feküdj le addig, amíg szorongasz, izgulsz, félsz attól, mi lesz holnap, holnapután.
Minden amit tudsz, intézz el, és próbálj meg abban a pillanatban szépre gondolni, amikor lehunyod a szemed. Általában a féloldalas alvás, ha a fejed alatt van a kezed, szerintem megnyugtató. Nekem legalábbis mindig beválik.
Ja és próbálj soha ne gondolni az álmaidra, ha rémálmok voltak. Sok sikert az álmok leküzdésében :).
16/F
Kedves Kérdező!
Ezek a típusú álmok azt jelzik hogy valami elől nagyon menekülsz. Valamitől nagyon félsz. A kutya általában hűséges társat (barátot) jelent, így valószínűleg ettől a dologtól csak te félsz. A pók is erre utal, hiszen pókkal álmodni szerencse. A szellemek és zombik azt jelzik hogy valami ismeretlen dolog ez, amiről keveset tudsz és amit tudsz az sem olyan ami racionális érvekkel alátámasztható lenne (valószínűleg ezért a nagy félelem). A vízbefulladás az érzelmek intenzitását jelzi hogy ettől a problémától érzelmileg szinte megfulladsz. Ugyanez a bénulás is. A probléma érzelmileg úgy leterhel hogy megbénulsz tőle.
A szellemek akik ébren sikertelenül próbálják felvenni velünk a kapcsolatot gyakran álmunkban könnyedén kommunikálnak velünk. Így elképzelhetőnek tartom hogy a másik világ próbálja a tudtodra hozni hogy létezik és foglalkozz vele. Ez nem egy rossz dolog csak te félsz tőle és menekülsz előle mert nem ismered. A küzdelem a félelmeiddel pedig szinte lebénít. Persze ez csak egy megérzés hogy erről lehet szó. Lehet ez egy nem természetfeletti félelem is. A lényeg hogy csak amiatt félsz mert ismeretlen. Győzd le a félelmeidet és ismerd meg és akkor elmúlnak az álmok.
A családtagok halálát szándékosan hagytam ki. Ez gyakori tinik álmában (nem tudom az vagy-e). A függetlenedési vágyadat fejezi ki. Hogy szeretnéd már hogy ne a szüleid mondják meg hogy mit csinálj hanem hogy szabad lehess a magad ura. Ha nem tini vagy akkor szimpla szabadságvágy, valaki a környezetedben "anyáskodásával" megköt.
Persze az is lehet hogy a két dolog összefügg. Mondjuk most állsz különköltözés előtt és ez az az ismeretlen amitől félsz és emiatt nem lépsz a vágyad pedig folyton üldöz mégsem mersz lépni. Ekkor a megoldás egyszerű, lépj :).
Pussz,
e
Köszönöm a válaszokat! Nagyon elgondolkodtató nem érzem hogy valmitől félnék de akkor körülnzek az életemben!
A kutyáktól, pókoktól és a sötétől is nagyon félek (A kutyatól azért mert megtámadtak egyszer)
A szellemkben meg hiszek ,de igen ismeretlen és megijeszt.
Nem vagyok tini 1 éve költöztem külön 22 éves vagyok.. Nem tudom,hogy gyözhetném le a félelmeimet.
Válasz erre: 05-07 13:18
,,Eze nem egyszerű álmok, a jövőt látod!"
Persze, majd jönnek a zombik és megölik...
Amúgy ezzel nem vagy egyedül... Én minden éjjel azt álmodom, hogy meghalok!
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__890141__..
Szia, én nem ilyeneket álmodok hannem hogy egy gyereket tartok a kezemben és egy lebegő valaki azt mondja "ez a gyerek meg kell haljon"
Egy hette vettem el a 2 hónapos lelket, anyukám azt mondja hogy csak bánt hogy el vetettem. 😔
Valaki azt mondja, hogy egy jel arra hogy az a lélek harakszik rám.
De már 5 napja fura hangokat hallok, amiket nem ertem persze este. Hiába probálok szépre gondolni valahogy mindig rémálomhoz jutok. 😔
Miért vannak ilyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!