Mit jelent ha mindig az elhunyt édesapámmal/ról álmodok? :' ( Hol jót, hol rosszat!
Nemrég halt meg az édesapám:'((3 hónappal ezelőtt) És a halála után folyamatosan vele álmodok és mindig olyanokat, hogy visszajön hozzánk szólok a mamának anyának futok sietek...De közben elvan törve a keze!:S
Azt álmodtam tegnap, hogy itt volt a szobámban átöleltem sírtunk mind a ketten, bejött az édesanyám és ő is sírt!
Megígérte nekünk, hogy még visszajön hozzánk és olyan érzés volt az ölelés mintha valóban megtörtént volna, rendesen éreztem az ölelését!Nem bírom feldolgozni a mai napig,hogy nincs köztünk nem bírom felfogni!:(:/ Lehet ez is közrejátszik...nem tudom, de nagyon elkeseredek már :/
Őszinte részvétem.
Ezer oka lehet annak, hogy Vele álmodsz... De szerintem ha jót álmodsz vele, az még kicsit jó is, legalább álmodban néha vele lehetsz... Nagyon sajnállak :(
Hány éves vagy?
Köszönöm:(
Hát remélem,h jót jelent, mert nem élném túl ha még ez is rosszat jelentene:( Igen legalább látom,de az nem olyan...:'(
19 ő meg 45:(
Persze, hogy nem olyan.. Sose lesz már semmi olyan... De ilyen az élet.
Az pedig, hogy álmodsz édesapáddal, mást nem jelent, csak azt, hogy nagyon sokat gondolsz rá, hol szomorúan, hol vidámabban, amikor valami jó jut eszedbe, és ez az álmaidon is kivetül.. Ennyi.. Semmi rossz jel, vagy ilyesmi. Ő jó helyen van, hidd el. :) És biztos aggasztaná, hogy így aggódsz, és nyugtalankodsz, próbálj meg szép lassan egyre boldogabb lenni :)
Sajnálom,részvétem!
Nekem az anyai Nagypapám halt meg 7 éve,akivel nagyon szoros kapcsolatban voltam. A temetés után kezdtem vele álmodni. Mindig abban a házban,ahol éltek a Nagymamámmal. Bejött a konyhába és egészséges volt,átöleltük egymást(valódinak tűnt) és mondta,hogy már jól van. Elmondta még, hogy a Keresztapám (11éve halt meg)is jól van,de Nagymamám(apai 24éve halt meg) beteg. Nem sokkal később az apai Nagymamám testvére meghalt. Ez egy üzenet volt. Viszont nem tudtam továbbra se feldolgozni a halálát. Mindig visszatérő álmom volt a konyha közepén álló Nagyapám,akit minden áron megakartam akadályozni,hogy kimenjen a házból. Pedig nagyon menni akart. Majdnem 1 évig szenvedtem a hiánya miatt. Sokszor volt olyan érzésem,mintha valaki lenne mellettem. Kerestem egy kineziológust,hogy segítsen. Ő egy ismerőséhez irányított,aki állítólag látta hogy jobb oldalamon egy idős bácsival érkeztem. Nem mondtam,hogy azért mentem hozzá. Egy búcsúbeszédet mondtam el a Nagypapámhoz,mondtam neki hogy köszönöm amiért velem volt és vigyázott rám,mostmár elengedem. A végén mintha egy nagy súlytól könnyebbültem volna meg. Olyan érzés volt a búcsúzás,mintha temetésen lettem volna,de a végén nem a nagy bánat volt. Megkönnyebbülés, jó érzés.
Ha túl vagy a gyász időszakán, engedd el az Apukádat!
Menj ki a sírjához beszélj hozzá,vagy a fényképéhez(ahogy need jobb).
Nem tudom miben hiszel(angyalok,isten,bármi),kérd,hogy segítsenek feldolgozni a tragédiát. Esetleg pszichológus segítségét is kérheted.
Remélem hamarosan jobban leszel,Apukád is biztos azt szeretné!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Mikor olvastam egy kis meg könnyebülés sújtotta a szívemet!Igazából amit az írtatok mindkettőben a jót olvastam és ez erőt ad kicsit nekem!Istenhívő vagyok hiszek az angyalokban is,de Isten csak egy van ez tény!Sokszor kérem, hogy vigyázzon rá,de viszont sokszor kérdezgetem, hogy miért vette el tőlünk hiszen fiatal volt és mi is azok vagyunk még a húgommal és hát édesanyám, édesapámnak a szülei mind kivagyunk!!! Nagyszüleim se tudják elengedni folyamatosan sírnak:(
Gondoltam már én is ilyen orvosra aki tényleg látja a dolgokat, de nem tudok információt szerezni úgy, hogy ne tudja meg senki igazából!!Ez viszont fontos lenne!
Azért ennyi mindenkit elveszíteni(előttem szólóhoz) nem lehet könnyű feldolgozni!Nekem az édesapám tényleg irtó jó fej volt és szerettük nagyon, csinált pár olyan dolgot ami nem tett jót a családnak,de igazából ha visszaemlékszem rá nem ezek jutnak eszembe!Ahogy az utolsó előtti kommentárban írták tényleg így van, hogy hol jók jutnak eszembe hol rosszak!De Hála Istennek több a jó: a nevetése a hangja a mozdulatai a teste előttem vannak mindig meg a sok hülyéskedés amit együtt csináltunk!:)
Az a baj, hogy hiába tudom, hogy jó helye van,de köztünk jobb lenne ez is viszont igaz!
Részvétem, szörnyű lehetett.
Az álomfejtő könyvek tényleg jók az ilyen esetekben, sok mindent lehet tanulni belőlük. Én úgy tudom, hogy az határozza meg, hogy mit álmodsz, hogy miről gondolkodsz az elalvás pillanatában. Egyszerűen csak hiányzik neked az édesapád, és rá gondolsz elalvás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!