Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha mindig az...

Mit jelent ha mindig az elhunyt édesapámmal/ról álmodok? :' ( Hol jót, hol rosszat!

Figyelt kérdés

Nemrég halt meg az édesapám:'((3 hónappal ezelőtt) És a halála után folyamatosan vele álmodok és mindig olyanokat, hogy visszajön hozzánk szólok a mamának anyának futok sietek...De közben elvan törve a keze!:S

Azt álmodtam tegnap, hogy itt volt a szobámban átöleltem sírtunk mind a ketten, bejött az édesanyám és ő is sírt!

Megígérte nekünk, hogy még visszajön hozzánk és olyan érzés volt az ölelés mintha valóban megtörtént volna, rendesen éreztem az ölelését!Nem bírom feldolgozni a mai napig,hogy nincs köztünk nem bírom felfogni!:(:/ Lehet ez is közrejátszik...nem tudom, de nagyon elkeseredek már :/

2011. máj. 18. 15:56
1 2
 11/11 anonim válasza:

Sziasztok, érdekes ez a téma nagyon, nekem is sajnos elhúnyt az édes apám akit a világon mindennél jobban szerettem "szeretek" a mai napig.., 55 éves volt 2009.november.23-án este hagyott itt. :(

Eleinte nem álmodtam vele, kb 1-2 hónapig, utánna kezdődtek az álmok, tőbb alkalommal át éltem a halálát álmomban mivel a karjaimban hunyt el :( , utánna voltak olyan álmaim amikor elő bukkant és azt mondta nem halt meg csak el ment kicsit de nem adott magyarázatot, akkor volt utánna olyan hogy álmomban szintén rá találtam beszéltem hozzá de nem válaszolt.

Hozzá teszem volt olyan hogy valos még be nem következett eseményekre figyelmeztetett álmomban a tetteivel, és valóban meg tőrtént.

Sajnos szegény családban nevelkedett, és meg próbált mindig mindent meg adni amit csak tudott, a mai napig imátkozom a lelki üvéért áldot jó ritka emer volt.

Az oka hogy most írok ide egy különös álom, ma azt álmodtam hogy ki ment más országba dolgozni hogy legyen pénzünk, de ott bőtzőnbe csukták, és jött a telefonálás.. mondtam neki apu mikor jösz haza azt mondta hamarossan, én kérdeztem de mégis mikor ne hazudj kérlek mond meg, rengetegszer rá kérdeztem és azt mondta még a héten haza megyek, de kőzben álmomban nagyon sírtam, és azt mondta ne sírj.!, Erre azt válaszoltam hogy jó nem sírok de igérd meg hogy biztos haza jössz.., és fel ébredtem.

Ennek valami jelentősége lehet ?, már keresgéltem őssze vissza, halottl álmodni egészség romlást vagy szerencsét ujj dolgot jelent, a sírás őnmagában elvileg hosszú életet? a bőrtőn rendőr valami hírt

Aki tud segítsen mit jelenthet köszönöm.

2015. okt. 22. 04:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!