Egyre többször álmodok rosszat. Már félek az alvástól. Lehet ellene tenni?
Ilyen velem is volt az ősszel. Nagyon szörnyű volt, kb két hétig tartott és konkrétan féltem elaludni, féltem, h álmodni fogok, és tényleg szörnyű dolgokat álmodtam. Aztán próbálkoztam azzal, h stimulálom az álmaimat, h meghatározom, h mit akarok álmodni. Nem tudom, h ettől-e vagy mástól de elmúltak, pedig alfába nem sikerült lemennem, csak nagyon erősen gondoltam vmire h miről akarok álmodni, és ha nem is az nap este, de többször előfordult h sikerült azt álmodnom amit akartam :)
Vegyél forró fürdőt, lazulj el, hallgass nyugtató zenét, olvass vmi regény, ha ez sem segít, próbálkozz vmi recept nélküli nyugtatóval, vagy gyógyszerrel alvászavar ellen, pl hova tabletta.
Sokszor nem pszichés a dolog:D
Ne igyál semmi édeset lefekvés előtt, ne egyél semmit közvetlenül előtte, ne tévézz előtte(az utóbbi a legfontosabb, én évekig küzdöttem rossz álmokkal).
Ha olvasni akarsz, akkor valami light-os családregényt.
Szia!
Az álmok mindig jelentenek vmit.emlékszel rájuk?
próbáld meg őket megfejteni apró periódusokban elemezd őket,láss a képek közé!És egy idő után észreveszed hogy nem kell tőlük félned.Ha valami bajod van a magánéletedben v. a munkádban akkor általában rossz álomképek jelennek meg ilyenkor harcolsz a belső éneddel,próbáld megoldani a valós problémákat.De lehet jósálom is ezért kell őket kicsit elemezgetni.Próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!