Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom többször ezt?

Miért álmodom többször ezt?

Figyelt kérdés
Egy-két havonta visszatérő álmom az, hogy lezuhan egy utasszállító repülőgép a házunk mellett. Úgy egy éve folyton ismétlődik. Kezdjek félni?:D
2011. szept. 5. 08:16
 1/7 anonim válasza:

Határozottan! Az ilyen álmok kivétel nélkül a jövőt mutatják meg. 24 éve foglalkozom álomfejtéssel, és azok az estek, ahol a páciens egyfajta jövőképet álmodott, mindig valóra váltak. Azt javaslom, költözzetek el, vagy tegyetek valamit azért, hogy amikor majd a repülő becsapódik, a családod ne haljon meg, próbáld meg őket figyelmeztetni, és még ha bolondnak is néznek ne feled, TE tudod nekik mi a jó!

Üdv

P

2011. szept. 5. 12:25
 2/7 anonim válasza:
85%

Majd intézkedem.

Üdv

Japán Kamikáze Repülő Pilóta voltam.

2011. szept. 5. 13:20
 3/7 anonim válasza:
Ha mindenki, aki ilyet álmodik és valóra válna az álma, nem is lenne több repülő... Nekem is hasonló álmom volt, sőt, nyitottam is erről egy topicot kb. másfél hete.
2011. szept. 5. 15:03
 4/7 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy a gép a szomszéd panelba csapódik és mi eleve megússzuk, de volt olyan is, hogy a házak között repült el és aztán zuhant le messzebb. ?

2. válaszoló: XD

2011. szept. 5. 17:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Azta kú, ez durva az emberek miket el nem hisznek.:)

Ha az első komolyan gondolta akkor nagy baj lehet vele.:)

2011. szept. 5. 17:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja! Sztem túl sokat töröm magam ezen, ezért álmodom ezt, lehet?
2011. szept. 5. 18:49
 7/7 anonim ***** válasza:

régebben én is álmodtam ugyanezt.

még élünk.

2011. szept. 6. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!