Mit jelent az, ha azt álmodom, hogy elkezdek összecsomagolni, de mindig valami új eszembe jut, vagy nem találom az adott dolgot és nem nagyin jutok a csomagolás végére? Már többször álmodtam ezt és mikor álmodom, akkor nagyon irritáló érzés az egész.
Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 19:09
1/7 anonim válasza:
ha most kifejted egy szóba ezt az egészet megmondom.
2/7 A kérdező kommentje:
sokáig pakolok és mindig valami még eszembe jut...
2011. márc. 20. 19:22
4/7 anonim válasza:
ez azt jelenti hogy a leendő lakásodat valamilyen okból kénytelen leszel elhagyni.. légy résen,mert mindíg lesz valami fontos dolog amit nem viszel magaddal!
Ezo-Mókus
5/7 anonim válasza:
OFF:na megjelent az értelem (Y)
6/7 anonim válasza:
Én is rengetegszer álmodom ezt Meg olyat, hogy csak a szennyes bugyik vannak nálam, meg vissza kell rohannom a cuccaimért....általában nagyobb utazások előtt-után-közben....szerintem ez ilyen tudatalatti félelem attól, hogy nem viszel magaddal mindent.
7/7 anonim válasza:
Kedves kérdező. Mostanában szerintem nagyon nyomaszthat valami. Biztosan szétszórt vagy esetleg túl sok a dolgod. Ha sohasem érsz a teendőd végere álmodban. Kicst lassíts le szedd össze a gondolataidat. A nyomasztó álmok el fognak fognak tűnni ha rendezed a soraidat. Egyszerre csak egy dologra koncetrálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!