Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok rosszat, ha vele alszom?
Figyelt kérdés
Sokszor álmodok rosszat, amikor a párommal alszom. Imádjuk egymást. Nem értem miért akkor jönnek elő a rossz emlékek, amikor vele lehetek. Valaki tapasztalt hasonlót? Mi lehet az oka?2011. júl. 5. 00:43
2/13 anonim válasza:
Szerintem ehhez nem elég az infó, hogy véleményt lakosunk
Miről álmodsz?
Nekem az a rémálmom hogy elveszítem a párom!
3/13 A kérdező kommentje:
Volt, hogy azt álmodtam, hogy elrabolják és nem találok megoldást a megmentésére. De olyan is, hogy egy kellemetlen emlékem idéződött fel, és sírva keltem fel.
2011. júl. 5. 00:53
4/13 anonim válasza:
tudatalatt ennyire aggódsz hogy elveszted? például
5/13 A kérdező kommentje:
Lehet, de azt viszont nem értem, hogy az emlékeim, amik nem vele kapcsolatosak, miért pont akkor jönnek elő, amikor vele vagyok.
2011. júl. 5. 01:03
8/13 A kérdező kommentje:
Nem, nekem ő az első. Csak egy rokonom elvesztését élem át újra álmomban.
2011. júl. 5. 01:14
9/13 anonim válasza:
Álmainknak jelentése van, én itt találtam meg a segítséget a megértésükben: [link]
10/13 anonim válasza:
Ez nagyon érdekes, én már nagyon rég nem is álmodtam egyátalán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!