Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Amikor álmodtok, mennyire...

Amikor álmodtok, mennyire erősek az érzéseitek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kíváncsi lennék a személyes tapasztalataitokra, hogy ti mennyire erősen élitek át az érzéseiteket az álmotokban?
ma 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Semennyire, semmit se érzek

Vagy ha igen, az nagyon ritka és kb 1 mp-ig tart

ma 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Én nem értem a kérdést.

Mihez képest kéne erősebbnek vagy gyengébbnek lennie az alombeli érzéseimnek. Csak magamhoz tudok viszonyítani, de magamnak meg mindig ugyanolyan.

Így meg nincs értelme a kérdésnek...

ma 18:12
 3/7 Grimfox ***** válasza:
Bizonyos álmoknál elég erősen. Bár az érzések testi "tüneteit" ilyenkor sem érzem.
ma 18:13
 4/7 anonim ***** válasza:

2

Ébrenléti állapothoz képest

ma 18:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát passz. Így sem tudom. Akkor gobdolom ugyanolyanok...

Nekem inkább az álmok képi világa dominál, az az erősebb.

ma 18:16
 6/7 A kérdező kommentje:

#2 Igen, az ébrenléti állapothoz képest gondoltam :)

A kérdés igazából onnan jött, hogy ma egy beszélgetés során szóba jött, ki hogyan álmodik.

Elmeséltem a saját verziómat, és a társaság több tagja is meglepődött rajta, azt mondták ők ilyet még nem tapasztaltak. Pedig nem gondolnám, hogy én lennék az egyedüli, aki hasonlóan álmodik. Sőt, szinte biztos. Csak nagyon érdekes volt hallani, hogy ennyire eltérő lehet két ember "álmodási folyamata".

Szóval emiatt tettem fel a kérdést, mert kíváncsi vagyok, kinek milyen tapasztalatai vannak ezen a területen.

Én az álmaimat például teljesen ugyanúgy élem meg, mint a valóságot. Az érzések erősségét, a környezetem észlelését, mindent... Igazából tudom, hogy az egész egy álom, de csak ennyi különbség van a "saját valóságom" és az álmom között. És az ébredés pillanatában - tudom, ez nagyon hülyén hangzik, de így van :D - néha összefolyik a kettő. Például ha álmomban volt gyűrű az ujjamon, akkor a felkelésem pillanatában hiányolom pár másodpercig. Aztán ahogy felébredek, ez elmúlik, és visszaáll minden :D

ma 19:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nagyon erősen érzek mindent amikor épp benne vagyok

De miután felébredtem, már pár perc múlva alig emlékszem az álmaimra...

ma 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!