Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen érzéseitek vannak, és...

Milyen érzéseitek vannak, és milyen az érzelmi intelligenciátok?

Figyelt kérdés
júl. 29. 18:21
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

A családom, a kapcsolataim, a volt barátaim mindent kiöltek belőlem. Sose gondoltam, hogy létezik egy ilyen érzéketlen állapot.

Lesz*rok mindent, semmi se mozgat meg, ha valakinek öröme van az se kelt bennem együtt/jó-érzést, ha haláleset van az se érdekel szó szerint nem érzek ilyenkor semmit “ok és?” kb. úgy ennyi a reakcióm, persze ez magamban, külvilág felé mutatom az éppen mutatni valót…

Egyszerűen hiányzik, hogy tudjak valaminek örülni vagy valami… ha nyerek vagy jól sikerül valami az se tölt el semmilyen érzéssel mint régen.. megvonom a vállam és oké ennyi.

Ez lehet azért is mert az utóbbi pár évben elkezdtem elég mélyen belemenni a depresszióba. Persze ezt se látja a kutya se mert kifelé mást mutatok… mint aki felvesz mindig egy álcát épp az adott helyzethez és tudja mit kell mutatni milyennek kell lenni az adott szituban. Még a családom se lát rajtam semmit, ezt mind csak én tudom/érzem.

De ez van. Majd lesz valami vagy épp semmi.

júl. 29. 18:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy milyen érzéseink vannak? Mindenféle akad, nyilván szituációtól függően.
júl. 29. 18:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem önző érzéseim vannak. Empátiám az van, de nem hatnak meg mások dolgai.

Kivéve ma, csóri Sainz, csak a williams jutott neki, pedig sokkal jobb autóra is érdemes a srác 😭😭😭😭😭

júl. 29. 18:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Én egy egészséges dommal szeretném összemérni.
júl. 29. 18:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Pl. képeket nézve, melyikünk érez jobban.
júl. 29. 18:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Nincsenek nagy érzelmeim az emberek felé. Dolgozok, végzem a munkámat, egyedül élek és ennyi.
júl. 29. 20:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Ez nem sok. Nekem több van.
júl. 29. 22:38
 8/10 A kérdező kommentje:

Azt gondoltam van itt néhány dom, akivel összemérhetném az érzéseim.

Gondolok itt az atmoszférikus, aurisztikus, testi érzés jellegű belső érzésekről, szinesztéziákról, állapotokról, időbeli változásaikról. Ha egészségesek, akkor össze merik mérni velem a tudásuk. Mert én az vagyok, helyesek az érzéseim.

júl. 29. 22:47
 9/10 A kérdező kommentje:
Érzek ugyanúgy, mint a többi ember, még jobban is. Érzelmi alapon az adott érzéseket teljesen érzem.
júl. 29. 23:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Úgy érzem, fejlett érzelmi intelligenciám van. Könnyen felismerem, megértem, megkülönböztetem a saját, és mások érzéseit, érzelmeit is. Könnyen (és eddigi tapasztalatok szerint) pontosan tudok olvasni mások metakommunikációjából, testbeszédéből, és nem okoz gondot azok felfogása, megértése sem.
júl. 30. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!