Vannak itt olyanok, akik nem szeretik a nyarat ? Nemsokára itt van a nyakunkon, milyen érzéseitek vannak ?
Figyelt kérdés
máj. 19. 10:09
2/28 anonim válasza:
Én nem szeretem, mert nagyon meleg van, ami nekem kényelmetlen és minden is tele van bogárral, meg rovarokkal..
4/28 anonim válasza:
Én imádom! Egesz télen a nyarat várom. Annyira rühellem a hideget meg a szürkeséget, hogy még azt is utálom aki szereti ezt az évszakot! :D
5/28 anonim válasza:
Moslék évszak és már 6 hónapot kitesz .Semmiből vihar lehet vagy nem esik heteken át . Nem alszok mert éjjel is 20 fok mire lehül addigra virit a nap . Nagy légköri nyomas szétcseszi az szivet agyat . Leég a jellegtelen termés, hemzsegnek a férgek poloskák darazsak , nincs levegő , ingerültek az emberek ,állandóan fúj a forró szél . Azt a barmokat is kiirtanám akik fáznak 25 fokban mert nem izzad eléggé a valaguk , sivatagot akarnak Európa közepére .Nincs tél nincs fagy erdők pusztulnak ki mert elrágták pockok a gyökérzetet, patkány egérinvázió van . Nem alszanak a medvek a vadak emiatt jönnek a városokba . A fertők a rohadas gyorsabb nyáron . Egyoldalú romboló pusztulat , aki ezt élvezi a tebolyult idiota .
6/28 anonim válasza:
Szívből gyűlölöm!! Már most minden bajom van!
7/28 A kérdező kommentje:
Utolsó , pontosan !!
máj. 19. 10:35
8/28 A kérdező kommentje:
#5- ös , így van ! Úgy rühellem, hogy el se tudom mondani , hajnaltól éjjelig világos van, annyira irritáló, hogy nem tud a szervezet lenyűgözni,hangzavar van, rikácsolnak a madarak megállás nélkül, tűz a Nap egész nap a szemünkbe , büdös van, ömlik a víz rólunk és hónapokig nem tudjuk magunkat kipihenni , fhujjjj, már előre félek , de utálom
máj. 19. 10:38
9/28 A kérdező kommentje:
Félek ezektől a szemét rovaroktól is, amikor repülnek felém a darazsak , hatalmas pókok , nagy fekete dongók, mindenféle fertőzsst terjesztő férgek, fhujj
máj. 19. 10:40
10/28 anonim válasza:
A meleget, napsütést meg a rovarokat nem szeretem, de azt igen, hogy sok a program, megyünk nyaralni, lehet inni a szabadban a hideg sört és társai, szóval a hangulatot szeretem, csak lehetne inkább maximum 27-28 fok, 32+ helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!