Vannak itt olyanok, akik nem szeretik a nyarat ? Nemsokára itt van a nyakunkon, milyen érzéseitek vannak ?
Figyelt kérdés
máj. 19. 10:09
21/28 Tatyó válasza:
Nekem nem a nyárra van bajom, hanem a szokatlan meleggel és szárazsággal.
A nyár alapvetően jó és szükséges, de ami manapság van, az nem nyár...
22/28 anonim válasza:
Részemről csak 2 hét lenne a nyár egy évben mikor elmegyek szabira.
A többi nap max 23-24 fok lenne amikor pl. egy hosszú farmer és felső bőven elég.
23/28 anonim válasza:
Én imádom a nyarat és a pokoli meleget is akár, de csak a strandon egy hideg koktéllal a kézben.
Sajnos ezekből a napokból van kevesebb, a melóba elég lenne az átlaghőmérséklet fele is…
24/28 anonim válasza:
Én sem vagyok oda érte, nagyjából azon dolgok miatt, amiket már előttem leírtak. Nem szeretem a nyári ruhákat sem, nem szeretek rövidnadrágban lenni meg szoknyában, sokkal jobban érzem magam ősszel farmerben + pulcsiban. Viszont várom, hogy ne legyen iskola, és emiatt iskolai stressz sem. És várom, hogy hazajöjjenek a külföldön tanuló barátaim, hogy végtre több időt lehessünk együtt. Vár
25/28 anonim válasza:
Mindenestől gyűlölöm. Nem bírom a meleget (ami nálam 10 fok feletti hőmérsékletet jelent), a perzselő napsütést, a rovarokat, a zuhatagos izzadást, a mosdatlan embertömegeket. Hónapokon át nem tudok aludni, naphosszat csak zokogni van erőm. Azt is rühellem, hogy mindenhova magammal kell cipelnem a napernyőmet, legalább egy liter vizet és egy-két jégakkut, miközben járni is alig van erőm. Bónusz: alacsony növésű lévén a legtöbb mosatlan hónalj pont az arcom magasságában van a tömegközlekedésen.
26/28 anonim válasza:
25# Ha ennyire utálod miért nem költözöl ki az egyik északi országba? Komolyan kérdem. Én nem akarnék olyan helyen élni amit ennyire utálok, még ha csak az év egyik felében is. Mi nejemmel jelenleg Olaszországot néztük ki, részben azért mert imádjuk a mediterrán klímát.
27/28 anonim válasza:
#26 Életemben *összesen* nem láttam még annyi pénzt, amennyi ahhoz kellene, hogy Finnországba költözhessek.
28/28 anonim válasza:
Hollandiába meg pár északi országba komoly cégek szakosodtak a munkaközvetítésre. Nagyon sok szállást is biztosít. Pár hónapot lehúzol amíg lesz elég pénzed és kiveszel saját kecót. Onnantól már sinen vagy! Több ismerősöm is ugyan így dobbantott innen és minimális pénzt tettek bele csak. Azóta b@sznak hazajönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!