Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk/férfiak, ti mennyire...

Fiúk/férfiak, ti mennyire mutatjátok ki az érzéseiteket?

Figyelt kérdés
Példaul ha egy baráti társaságban valaki nagyon megbánt titeket, vagy akár ha egy nő mond olyasmit ami nagyon betalál...ezek csak példák, úgy általánosságban kérdezem

2023. márc. 23. 19:11
 1/6 anonim ***** válasza:
57%

Nem sok olyan ember van akinek számít sokat a véleménye, valamint eléggé megszoktam sulis évek alatt hogy basztatnak.

Ja és azt is megtanultam sulis évek alatt hogyha valamit kimutatsz hogy fáj akkor ott jobban "szúrnak", tehát a válasz az hogy semennyire. Legalábbis akkor tuti nem fogom.

2023. márc. 23. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem is emlékszek mikor sikerült bárkinek is megsértenie, szóval az utóbbi időben eszerint semennyire. Viszont ha jó kedvem van és mondanak valami sértésnek vehetőt néha megjegyzem hogy ez most rosszul esett. Persze poénosan, senki nem is veszi komolyan (még én sem lol)
2023. márc. 23. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs baráti társaságom, más helyzetben totálisan eltávolodom az illetőtől.
2023. márc. 23. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:
94%

Próbálom leplezni, soha nem mutattam igazán ki őket.

"ha egy nő mond olyasmit ami nagyon betalál"

Ebben az esetben meg végképp semennyire. A legnagyobb tisztelettel lezárom a dolgot. Nem szoktam vissza bántani a másikat.

2023. márc. 23. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Most van magyar- észt meccs.

Lehet sírni fogok, de lehet dühöngeni.

Más szituációkban az életben nem mutatók érzelmeket. Az magánügyem.

2023. márc. 23. 19:37
 6/6 anonim ***** válasza:
57%
Már le sem szarom…nem érdekel, az inger küszöböm sem érinti meg
2023. márc. 23. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!