Csak, hogy ne a rosszat lássátok : a természet ezerszer színesebb, szebb nyáron. Rengeteg szabadtéri program, kirándulás, biciklizés, séta a dunaparton stb sokkal kellemesebb. Nem kell 3 réteg ruhát felvennem mivel kinti-benti munkát végzek. Nem csípi ki az ember bőrét az állandó hideg szél. A sok napfény tele van D vitaminnal, sokkal boldogabb, felszabadultabb leszel a napsütéstől. Egész nap nyitva lehet az ajtó, ablak. Rezsi jóval kevesebb!
Akit meg a rovarok, madarak idegesítenek azok szerintem zsizsikes emberek. A föld nevű bolygón élünk, hallo! Nem egyedüli fajként. Ha ennyire zavar az élővilág akkor jelentkezzetek a NASA mars programjába első telepesekként. Ott tuti nem fognak zavarni más élőlények! :D
2024. máj. 19. 10:45
12/28 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a kérdés csak a nyári időjárásra irányult-e, de nekem nem a meleggel van bajom ezekben a hónapokban, hanem a magánnyal. Beindulnak a nyaralások, tavaly is a munkahelyen mindenkitől az élményeket hallgattam. Én idén sem megyek, mert nincs kivel. Úgyhogy én emiatt nem várom sajnos, de majd csak eltelik gyorsan.
N
2024. máj. 19. 11:04
13/28 anonim válasza:
Leszarom a programokat , minden napokig tartó non stop fesztivál lett , üres magamutogatas züllés mások cégek gazdagodására . Mivel korán májustól beindul mesterséges lét zaj óbégatás balhék teli minden autókkal tömeg részegek ótvar aljanépek hemzsegnek . Grillgyújtó bűze tüzijáték térzene gátlástalanul , fűkaszák zúgnak egyszerre október végéig .
2024. máj. 19. 11:12
14/28 anonim válasza:
11# Állandó hideg szél ja mikor 2 hónap átlag hideg hőfok van egész évben . Anennyiben kitárt ajtók ablakok hőségben neked érszűkületi keringési betegséged van. Afrikába költözz ott vannak hasonló lehetőségek a baromságokra .
2024. máj. 19. 11:17
15/28 anonim válasza:
Azért hihetetlen, hogy ennyire ondulatosak vagytok a nyarat krdvelőkkel szemben. Mitől vagytok ennyire fusztráltak? Miert bán titeket, hogy valaki a meleget és nem a fagyoskodást szereti? A természet is csak a megujulasra törekszik, a zél csak egy múló állapot amit a növényzet és az állatvilág kihúz tavaszig különböző védelmi stratégiákkal mint pl a lombhullatás, téli álom stb. Az egész természet a meleget várja amikor vegre kivirágozhat minden. Az, hogy ti a sötét, cúgos időt bálványozzátok csak annyit árul el rólatok, hogy negatív tipusu emberek vagytok.
2024. máj. 19. 11:26
16/28 anonim válasza:
A nyárral járó rovarokat, bogarakat nem szeretem, illetve azt sem, ha a hőmérséklet tartósan 32°C felett van (alacsony vérnyomásosként engem eléggé meg tud viselni), de magát az évszakot szeretem. Megyünk nyaralni, van egy rakat program, barátokkal és a családdal is többet lehet, tudunk találkozni, mert mindenki rugalmasabb, szabadságon is sokan vannak.
2024. máj. 19. 11:35
17/28 anonim válasza:
15 # A körforgás része lenne a hideg tartós fagy tél hideg ősz , ezt te nem tapasztalod kb tiz éve . A kertekben nem terem meg már a burgonya sem mindent locsolni kell mert esik a tápláló eső . Az hogy neked ez kimaradt nem tűnik fel attól van . Fáim fisznek vannak mert a kedvedrevslo moslek lepusztitja . Akkor koppansz amikor nem lesz szezontermés sem a megszokott ha lesz arany áron .
2024. máj. 19. 12:47
18/28 Metionin válasza:
Én sem szeretem de nem hőbörgök miatta, csak sztoikusan elfogadom, hogy 5 percre sem mehetek ki anélkül, hogy megfürödnék fényvédőben vagy hogy alig alszom mert melegem van.
2024. máj. 19. 13:12
19/28 anonim válasza:
Van benne szép és jó, de nekem sokkal több benne a negatívum, mint az, ami élvezhető. Strandolni, úszni imádok, de ennyi, a puszta létezés is fáj nekem egy nyári kánikula idején.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!