Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Nektek nincsenek ilyen érzései...

Nektek nincsenek ilyen érzéseitek néha?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem mintha a lelkem ki akarna jönni a testemből vagy mintha nem lenne ott jó neki. Nem tudom pontosan megmagyarázni. Ez akkor szokott történni amikor szomorú vagyok vagy ha sokáig nézem az arcomat közelről a tükörben. Egyszer volt olyan mintha a lelkem kilépett volna a testemből és utána egy ideig rosszul éreztem magam. A testem is meg az egész közérzetem is rossz lett. Mitől lehet ez? Nektek volt már ilyen?
2014. máj. 12. 22:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Voltak/vannak hasonló dolgok, de ne tanusíts túl nagy jelentőséget ezeknek. Azzal foglalkozz, aki mindezt megéli, ne azzal, ami meg van élve.
2014. máj. 12. 23:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Egy dolgot kifelejtettem. Amikor úgy nézem magam a tükörben ahogy fentebb írtam akkor olyan mintha valaki más nézne vissza a tükörből, de elég ha csak a kezemet vagy bármimet nézem tükör nélkül. Valahogy tudom, hogy ez csak egy test amibe be vagyok zárva és nem tudok kijönni belőle és még csak nem is tetszik ez a test és érzem a fájdalmait. Mondjuk most nem is akarnék belőle kijönni mert megtaláltam azt aki lelkileg illik hozzám. Olyan mintha a testemet csak felhasználnám dolgokra. Mintha a lélek egy olyan dolog lenne ami nem tud megfogni, megérinteni semmit és kell egy eszköz amin keresztül ezt megteheti.
2014. máj. 12. 23:12
 3/8 anonim ***** válasza:
csak nyugi :)
2014. máj. 12. 23:14
 4/8 anonim válasza:
Ja,ezt hívják szorongásnak.
2014. máj. 13. 00:31
 5/8 Mysterion777 ***** válasza:
Nem férsz a bőrődbe, bújj ki belőle!
2014. máj. 13. 19:12
 6/8 anonim ***** válasza:
ööm ezt most viccen kívül írom lehet hogy kezdődő skizofrénia
2014. máj. 16. 14:25
 7/8 anonim válasza:
100%
Nekem is szokott ilyen lenni, hogy így nézem magam a tükörben, de nem rossz utána, hanem közben azon gondolkodom, hogy milyen komoly dolog a létezés :D
2014. máj. 19. 18:34
 8/8 anonim válasza:
100%

Szerintem nem találtál magadra. Nem tudod elfogadni azt, amilyen vagy, vagy éppen nem hiszed el, hogy te tényleg olyan vagy. Hogy az, akit látsz, az te vagy!

Érdemes lenne nagyon sok barátoddal beszélni magadról. Őszintén. Megkérdezni őket, hogy milyen vagy. Milyennek látnak ők téged? Mit szeretnek benned? Mi idegesíti őket a lényedben? stb. Ne sértődj meg a negatív kritikáktól és ne riadj vissza a pozitívumoktól.

Én hosszú hónapok óta ezt csinálom és meglepő érzéseket nyújt, ugyanakkor eszméletlenül jó "önismereti kurzus"

2014. máj. 20. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!