Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent a rémálmom?

Mit jelent a rémálmom?

Figyelt kérdés

Az álmom alapvetően egy nagy zagyvaság volt. Emlékszem ismerős arcokra, de konkrét eseményre csak az álom végén, mielőtt felkeltem. Érzésem szerint valahonnan meg akartam szabadulni és volt egy társam, aki hozott egy golyóstoll hüvelyt, ami át volt itatva, altatóval. Lenyeltem, akkor esett le, hogy a társam becsapott. Csak egy altatós tollat hozott, megfordultam és láttam, hogy egy férfi igyekszik felém egy türülköző van a kezeire tekerve a filmekből jól ismert mozdulatokkal jön felém. Még akart fojtani. Ekkor felébredtem.

Ami furcsa volt, hogy mintha beletörődtem volna, hogy ezt elhibáztam, rossz emberben bíztam meg és most meghalok, nincs mit tenni.

okt. 10. 09:01
 1/2 Szervizmérnök úr ***** válasza:
33%
Túl nehéz vacsorát jelent, ami megülte a gyomrod. Könnyű vacsora a hosszú élet titka, azt is alaposan megrágva. Utána sör vagy bor. Vagy szilvapálinka.
okt. 10. 17:41
 2/2 A kérdező kommentje:
🤣🤣🤣
okt. 10. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!