Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A sorozatos, nem összefüggő,...

A sorozatos, nem összefüggő, teljesen más jellegű rémálmoknak inkább stressz lehet az oka, vagy valamilyen spirituális üzenet?

Figyelt kérdés

Teljesen összefüggéstelen és nem jelenlegi szorongásaimat tükrözik. Némelyik filmbe illő, szinte futurisztikus, másik ijesztő apokaliptikus jővőkép, stb.

Pont nem az aktuális nehézségeimet álmodom. Hogyan tudnék rájönni, mit üzennek?

Kimeríthetetlen, hogy hajnalban többször felébredek emiatt és a rossz félelemteli érzésem nem múlik el.

2022. okt. 17. 23:03
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Egyértelműen stressz.
2022. okt. 17. 23:38
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
oxigénmentes alvás
2022. okt. 18. 03:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan vagyok. Nem tudom az okát, de belegondolva, mikor volt, ami lekötötte rendesen a figyelmem pl párkapcsolat, tanulás (amikkel örömmel foglalkoztam), akkor az álmaim is jobbak voltak. Mióta csak a háztartás, munka van és nincs, amibe úgy igazán bele tudnék mélyülni, pozitívan, azóta kaotikusabbak az álmaim.

Oxigénhiány... Lehet...

De ha hajnal öt után alszom vissza, akkor már normálusabb álmaim vannak es jobbat alszom.

Időponthoz kötött oxigénhiány?

2022. okt. 19. 22:10
 4/10 A kérdező kommentje:

Én hiszek abban, hogy az álmoknak van spirituális jelentőségük vagy üzenetek. Megfejteni viszont nem tudom.

Azok a dolgok, amik nyomasztanak teljesen másképp befolyásolják, azokkal nem is álmodom vagy arra nem emlékszem.

Ezek annyira más jellegűek és távol állónak tűnnek, hogy úgy érzem , ezeknek van valami magasabbrendű üzenetük.

Nem tudom, lehet, hogy túlgondolom, de igazából így viszont mégannyi magyarázatom sincs.

2022. okt. 19. 22:46
 5/10 anonim ***** válasza:
A lehetséges jövőt is megálmodhatod.
2022. okt. 20. 11:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Pszichológia szerint lehet pl félelem valagy szorongás valamitől
2022. okt. 20. 22:52
 7/10 anonim ***** válasza:
PTSD- okozhat ilyet, fel nem dolgozott traumák.
2022. okt. 21. 12:07
 8/10 A kérdező kommentje:

Én ezoterikus szempontból kíváncsiskodom, nem modern orvostudományi szempontból.

A kérdést is ezért tettem fel ide, ezotéria részbe, nem máshova.

2022. okt. 21. 12:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Az igazi ezotéria és az igazi lélektan összefüggnek.
2022. okt. 21. 13:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálam a stressz és a szorongás volt az oka.
2022. nov. 7. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!