Ha 15 éve ugyanarról a témáról van rémálmom az jelent valamit?
Igen, azt jelenti, hogy a múltban biztos volt valami traumád a tűzzel kapcsolatban, amit még mindig nem dolgoztál fel.
Esetleg szemtanúja voltál egy tűzesetnek? Vagy tűzben meghalt valakid? Vagy megégetted magad gyerekként a tűzzel?
Juj, nekem is tűzzel kapcsolatos rémálmaim voltak. Kislánykoromtól kezdve talán tinikoromig. Nem volt tűzzel kapcsolatos emlékem.
Családi házban laktunk. Néha azt álmodtam, hogy mindenki bent ég, köztük én is, és nem tudunk kijutni. Máskor azt, hogy én kint állok és nézem, ahogy anyu, apu, tesóm bent égnek szét 😱
Mindig sírva ébredtem, aztán mentem anyuékhoz, és ott aludhattam, akkor megnyugodtam.
Szinte biztos vagyok benne, hogy valami tüzes dolog lesz az életemben.
A másik a fekete kutya. Az csak pár részes álom volt. Belémharap egy fekete kutya és ordítok. Azóta félek a fekete kutyáktól, még a tacsiktól is ☺️🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!