Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a főnök és a bank ellentmon...

Ha a főnök és a bank ellentmondó dolgot állít ugyanarról, akkor ki hazudik? Mert nem hinném hogy a bank-->> a főnök hazudik?

Figyelt kérdés

A fizu késve jött meg. A főnök azt állítja ő időbe elutalta. A bankot felhívtam, megnézettem az utalás rögzítésének idejét is.

Más mint amit a főnök mondott, de nagyon más, 1 hét eltérés van....

És akkor ki hazudik? A ban vagy a főnök? Nyilván nem a bank.

Vagyi a főnök ocsmány módon beleokádott a beosztottja képébe?

2022. márc. 24. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:
68%

Mutasson az utalásról papírt a főnök is, akkor lesz tiszta a dolog! Hiába adja fel az utalást, ha ünnepnapok esnek bele vagy hétvége vagy pl. T+2 napossal adja fel.. Elméletben aznap menne ki nektek, gyakorlatilag meg "jaj hát nem sikerült, nahát.."

Az OTP pl. nekünk nem utalta el a Szépkártyára, amit a cég nekik elutalt.. 1 hónapig! Szóltam, még aznap megjött. Szeretnek ám tőzsdézgetni..

2022. márc. 24. 17:15
 2/3 A kérdező kommentje:

"Hiába adja fel az utalást, ha ünnepnapok esnek bele vagy hétvége vagy "

Te melyik barlangban élsz? Jó ideje azonnaliak az utalások még vasár ünnepnapon is.... jan 1-én hajnali egykor feladott utalás 1-2 percen belül ott van....

Ja és megvan az utalási riport... az a dátum van benne, amit a bank is mondott és nem az amit a szarf***ú főnök.

Hát akor HAZUDOTT!!!!

2022. márc. 24. 18:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Igazából nem 1-2 perc, hanem instant.

Nem láttam még olyan utalást, ami 5 másodpercnél tovább tartott.

Főnököd hazug.

Az enyém mellé bugyuta is és önző. Most váltok.

2022. márc. 26. 05:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!