Ha van ilyen tapasztalatod, mennyire igaz, amit az alábbi kutatás állít?
Szóval hogy a fiatalabb generáció globálisabb szemlélettel bír, míg az idősebbek jobban ragaszkodnak egy adott területhez.
Badarság. Én pl. ahol 2 évnél többet eltöltöttem, ott már otthon vagyok.
Országhoz nem húzok, helyhez sem. Inkább a megszokott közösség, barátok, ismerősök, akiktől nehéz elszakadni egy esetleges költözésnél, de semmiképp sem egy dombtól vagy hegytől.
45/f
Attól még nem feltétlenül badarság, mert RÁD nem illik a dolog. Nagyon ostoba dolog saját magunból kiindulni egy ilyen kutatás esetén.
2 a korombeli ismeretségi körömre sem igaz. Sőt a 70 feletti szüleimre sem.
Inkább a régi ismerősök közül arra a rétegre jellemző, akiknek gyerek korunkban a megyeszékhelyre is nagy esemény volt eljutni.
“ Nagyon ostoba dolog ”
- beleállni egy ismeretlenbe, mert más a véleménye és tapasztalata, mint amit a hőn szeretett média próbál sugallni.
Ez mondjuk logikus is. Hisz állandóan külföldi dolgokat bámulsz nap, mint nap a neten, külföldi hírek, külföldi emberek, külföldi filmek stb.
Egyre kevésbé érzi az ember, hogy jaj a hazám stb. max a saját város meg nyelv és ennyi.
Pláne, hogy ma már mindenki akit érdekel láthatja, hogy más országokban, hogy élnek stb. Igy sok embernek csak kín amit a saját országa nyújt neki.
Meg hát nem mindenhol annyira zsigeri rutin a gyűlölködés a csapból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!