Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom azt,hogy megölöm...

Miért álmodom azt,hogy megölöm magam?

Figyelt kérdés
Szóval régebben is volt legalább 3 ilyen álmom még tavaly volt amelyiknél felkeltem de lehet csak ezek kísérletek voltak aztán nem is haltam meg az álmomban de ma is álmodtam egy ilyet.

aug. 12. 19:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%

Biztos párhuzamos univerzumban történt amit megálmodtál...

E világban nincs miért aggódni..

aug. 12. 20:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A halal a valtozast jelenti. Valoszinuleg valtoztatnod kene az eleteden, ezen "gondolkodsz" tudat alatt.
aug. 12. 22:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen semmi jelentősége, ne agyalj ezen, és legfőképp... ne öld meg magad. :)
aug. 13. 01:24
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, higy egy narcisztikus szemely patkanykodik korulotted es ennyire gyulol teged, hogy a halalodat kivanja... ha erzekeny vagy, akkor ezt felfogja a tudatalattid.
aug. 13. 08:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Lehet gondolkodtál már ezen,és a tudattalatid. Énis így vagyok vele,sajnos én covidban elveszítettem családtagom. Mai napig tragédia feldolgozni,de már én azt mondtam egy ilyen világban,jobb lett volna ha akkor énis eltávozok. Egy ilyen világban mi értelme élni,csak az egészség meg a lakhatás aminek hálát adok,ezen kívül egy szenvedés. Legtöbb helyen mostmár a 4 műszakos munkarendet akarják behozatni,a cél az lesz itt minél jobban hajtsák az embert amíg meg nem hal,a szaros minimálbérekért. Talán külföldön van még jövő,de nyelvtudás nélkül ott is elvész az ember. Szar az egész úgy ahogy van..
aug. 13. 15:21
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Kulfoldon migrans leszel, emberszamba se vesznek
aug. 13. 17:23
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

"emberszamba se vesznek"

Itt sem, kiveve Pesten. De a bunko tanulatlan mucsai alfoldiek, akik nem emberek, inkabb allatok, ok sem kezelnek emberkent.

aug. 13. 17:26
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Pesten is vannak bunkok
aug. 13. 17:29
 9/11 anonim ***** válasza:
8 Csak az arány nem mindegy...
aug. 13. 17:39
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezeknek az utobbi valaszoknak mi kozuk a kerdeshez..
aug. 13. 18:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!