Az mit jelent ha azt álmodtam hogy egy 37 éves nő le akart velem feküdni? 19F
Figyelt kérdés
és én nem akartam, mert az már nagyon nagy korkülönbség. aztán felébredtem2023. márc. 19. 16:46
22/37 anonim válasza:
Tudatalatt dugnal idosebb novel, anyakomplexusod van
23/37 A kérdező kommentje:
Itt mindenkinek nehéz a felfogása? Dehogy van anyakomplexusom, belegondolni is rossz milyen ráncos lehet egy majdnem 40 éves nő....
2023. márc. 20. 09:55
24/37 anonim válasza:
Még mindig csak ketten írták, hogy a 40-es nőkre izgulsz, de te csak az olyan válaszokra reagálsz, ahol fröcsöghetsz az ilyen nőkre. Lehet mégis van valami 🤔
25/37 anonim válasza:
"milyen ráncos lehet"
Vagy nem. Nem 70 éves.
26/37 A kérdező kommentje:
Valóban nem, de már nem is fiatal
2023. márc. 20. 11:13
27/37 anonim válasza:
És egy jó 11 éves már eléggé fiatal néked?
28/37 anonim válasza:
Egy 37 éves nő a mai világban még fiatal és nem ráncos! Amig nem probáltad ki ne is szapuld az érett nőket!
29/37 anonim válasza:
"De miért nem fogjátok fel hogy én nem vonzódok a 25 évnél idősebbekhez?"
Ez rohadt vicces volt. :D
Idejön egy 38 éves nő, aki megvan sértődve azon, hogy nem akarod, és beszól, hogy na hát ő sem akar téged. :DD A srác NEM AKAR VELETEK DUGNI, értsétek már meg.
Mi ez a feminizmus hadsereg, egy álomelemzésből most már női védelmező simp femcel hadsereg lett?
30/37 anonim válasza:
29
Nem tudom te hány éves lehetsz, de az olvasásértés még láthatóan nem megy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!