Feleség,kígyó az álomban?
Feleségem ült az ágyban egy óriás kígyóval
Próbáltam “elhesegetni” de nem tudtam
Mire utalhat ez az álom?
Hát elsőre nekem a bibliai paradicsom jutott az eszembe.
Onnan meg a tiltott gyümölcs.
Őszintén ha nem terveztek gyereket akkor lehet mégis érik valami.
Vagy valami nehéz döntés lehet benne.
Van rosszabb ötletem is de azt 1 nem írom le.
2 csak egy álom.
Nem feltétlenül fedi a valóságot.
Nehéz erre a kérdésre válaszolni minden háttérinfó nélkül, de ez nem egy jósló-álom vagy egyéb. Az ilyen normál álmok megfejtéséhez inkább önismeret kell. Kezdésnek gondold végig hogy számodra mit jelent a kígyó, mi ugrik be neked róla. Negatív vagy pozitív-e. Mit éreztél amikor megláttad a feleséged a kígyóval, negatív? Érdemes azt is végiggondolni milyen a kapcsolatod a feleségeddel, változott-e bármi a közelmúltban.
A kígyó például lehet egy tudatalatti fallikus szimbólum is, ami a szexualitást, libidót fejezi ki. Ha innen indulunk ki akkor jelentheti azt is hogy az utóbbi időben megváltozott a vele való kapcsolatod ilyen értelemben, esetleg a félelem attól hogy nem tudod kielégíteni vagy félrelép.
Ezernyi módon meg lehet fejteni, de érdemben csak te tudod.
A kígyó az álomban hirtelen pénzt jelent (engem miután kígyóval álmodtam, felkeresett a volt főnököm, mikor nem volt munkám, hogy be tudnék-e ugrani pár napra kisegíteni, mivel az egyik fordító lebetegedett).
De nem kell feltétlenül ezoterikus jelentést kapcsolni hozzá, az agy az álmokban furcsa módon tudja megmutatni a tudatalatti gondolatokat/félelmeket is, így pszichológiai alapja is lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!