Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért történhetett ez velem...

Miért történhetett ez velem az éjszaka?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ez most álom volt e, de nagyon fura volt. 3:33kor telibe felébredtem (pont az órára néztem) visszaaludtam, de nem volt egy mély alvás, elég éberen aludtam. Egyszer csak arra ébredtem fel(itt még csukva volt a szemem de agyilag éber voltam már) hogy remegek, mintha rázna a hideg, pedig jó idő volt a szobában. Majd egy pillanatra magától felvillant az ágy mellett a telefonom, pedig hozzá sem értem, csak felvillant és el is sötétült, és olyan volt, mintha egy női arcot látnék magam előtt (nem volt feltétlen ijesztő arca, csak egy női arc) aztán el is sötétült az egész. Mi lehetett ez, vagy mi miatt?
2022. szept. 1. 11:33
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
78%
Miért nem?
2022. szept. 2. 13:08
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Jogos a kérdés miért nem? És még csodálkozol hogy FASZsàgokat álmodsz
2022. szept. 2. 13:45
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy te pánikbeteg?

Vagy sok a stressz? Esetleg sok koffeint, energiaitalt iszol?Nagyon kimerülsz esetleg? Tul keveset pihensz? Ezek mind okozhatják a furcsa remegést.

2022. szept. 2. 23:25
 34/35 A kérdező kommentje:

#33-as

A sok stressz meg a pánik betegség stimmel, meg a kimerültség is, lehet, hogy emiatt lehet.

2022. szept. 6. 12:00
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt kedves kérdező. Ezt csak akkor vedd számításba reális lehetőség gyanánt ha minden természetfeletti lehetőséget sikerült kizàrnod 100%ban.
2022. szept. 6. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!