Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért történhetett ez velem...

Miért történhetett ez velem az éjszaka?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ez most álom volt e, de nagyon fura volt. 3:33kor telibe felébredtem (pont az órára néztem) visszaaludtam, de nem volt egy mély alvás, elég éberen aludtam. Egyszer csak arra ébredtem fel(itt még csukva volt a szemem de agyilag éber voltam már) hogy remegek, mintha rázna a hideg, pedig jó idő volt a szobában. Majd egy pillanatra magától felvillant az ágy mellett a telefonom, pedig hozzá sem értem, csak felvillant és el is sötétült, és olyan volt, mintha egy női arcot látnék magam előtt (nem volt feltétlen ijesztő arca, csak egy női arc) aztán el is sötétült az egész. Mi lehetett ez, vagy mi miatt?
2022. szept. 1. 11:33
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

#19 a hazat mi epitettuk, elotte csak egy ures telek volt, igy nem hinnem… meghalni nem halt meg senkim, de azon mar parazok, hogy remelem nem is fog😅

Szuletesem ota itt elunk, mar 20 eve de sose tapasztaltam egyebkent semmilyen para jelenséget ezen kivul. Bar amikor egyedul vagyok sokszor felek mert nagyon nagy es sotet olyankor a haz de ennyi.

Furcsa, mert nem emlekszek minden reszletre a mult ejjelrol, de arra a brutalis felelemre igen amit ereztem. Azt hiszem ettol felek a legjobban, hogy megint tortenik valami es ezt kell atelnem.

2022. szept. 1. 21:25
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz ma éjjel valakivel aludni?
2022. szept. 1. 21:27
 23/35 A kérdező kommentje:
Hat apum itthon van, anyum nyaral szoval gondoltam hogy alszok addig az o helyen, de valoszinuleg apum hulyenek nezne hogy a 20 eves lanya miert nem mer egyedul aludni😅 de a sajat szobámban most meglenni se birok szoval lehet megis az lesz…
2022. szept. 1. 21:31
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
23 Menj bátran! A "kislánya" maradsz mindig és lehet hogy lesz egy csodálatos estétek, beszélgetős, sutyorgós, titkokat kibeszélős.
2022. szept. 1. 21:37
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Na, ma sem fogok aludni :(
2022. szept. 1. 21:58
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap én is ekkora keltem fel :D utána remalmom volt, megtámadott egy kígyó. XD
2022. szept. 2. 11:14
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Hogy telt az éjszaka kedves kérdező?
2022. szept. 2. 12:08
 28/35 A kérdező kommentje:

Hát, jobban mint az előző :D

Bár egyébként megint volt egy ilyesmi, csak sokkal előbb, éjfél körül kelte erre a remegésre, de más nem volt. Aztán 3:33kor mondjuk megint felkeltem, az picit para volt :D

2022. szept. 2. 12:20
 29/35 anonim ***** válasza:
57%
Maszturbáltàl elalvás előtt?
2022. szept. 2. 12:23
 30/35 A kérdező kommentje:
Nem :D
2022. szept. 2. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!